Hoge hakken echte banen

TopGear magazine ligt met ezelsoortjes op mijn nachtkastje. Op mijn Iphone staan de apps Cars2010 en iKenteken. Iedere zondagavond staat de tv om 21.00u afgesteld op BBC2 TopGear...

TopGear magazine ligt met ezelsoortjes op mijn nachtkastje. Op mijn Iphone staan de apps Cars2010 en iKenteken. Iedere zondagavond staat de tv om 21.00u afgesteld op BBC2 TopGear. En tijdens mijn eerste date met mijn huidige vriend stelde ik hem vrijwel direct de vraag “In welke auto rij jij?” En… houd je hart vast; mijn vriend rijdt in een Volkswagen Golf Plus. Ik dacht altijd dat deze auto alleen door 55-plussers werd gereden. Daar slaat het woordje ‘plus’ op de achterbumper van de Golf toch op? Kortom; volgens mijn vriendenkring vertoon ik duidelijke de symptomen van het syndroom dat ‘autojunk’ heet.

Comments

comments

More from Odiel Mennink

Range Rover Evoque: Miss Evoque

Er zijn niet veel bolides waar ik met enig hunkerend verlangen aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *