Volkswagen Passat Auto van het Jaar 2015

De Volkswagen Passat is Auto van het Jaar 2015 geworden! De juryleden, waarvan 57 heren en slechts 1 dame (!), maakten dat aan de vooravond van de Autosalon in Genève bekend.

Op de tweede plaats is geëindigd de Citroën C4 Cactus, op de voet gevolgd door de Mercedes-Benz C-klasse. Ook de Ford Mondeo staat in het rijtje, maar dan als nummer vier en de Nissans Qashqai is nummer 5 geworden.

Een merkwaardige winnaar, want in onze ogen is de Volkswagen Passat niet het meest innovatieve model wat er is. De Citroen C4 Cactus had in dit rijtje absoluut de eerste plek verdiend, niet alleen omdat de Cactus een onderscheidend design heeft maar met name ook vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Op een goede tweede plek hadden wij de Mercedes –Benz C-Klasse geplaatst,  vanwege alle coole gadgets aan boord en zijn stoere ontwerp.

Enfin, FemmeFrontaal houdt het lekker bij de Women’s World Car of the Year verkiezing, waarbij de uitslag een stuk verrassender en minder voorspelbaar is dan bij dit mannenbolwerk. Auto’s, het moet wel leuk blijven…

Comments

comments

Lees ook:  Dit zijn de genomineerden van Women's World Car of the Year WOW-Award: vrouwelijke krachtpatsers in de autowereld
More from Odiel Mennink
Mercedes-Benz EQA: Club Mercedes
Mercedes-Benz is lekker op dreef: na de EQC is er nu de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *