Video: FemmeFrontaal report AutoRAI 2015

Helemaal maf van auto’s? Sinds vier jaar is er weer een AutoRAI in Nederland. En tot en met 26 april kun je je vergapen aan de bruutste, mooiste, snelste, verstandigste en lelijkste auto’s die er zijn. FemmeFrontaal deed een ‘Absolutely-Fabulous-verslag’ van de AutoRAI 2015. Inclusief een overzicht van de lekkerste poetsjongens!

Met primeurs als black beauty McLaren 570S, babyblauwe Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition, retesnelle Lamborghini Aventador SV, met pluche beklede Rolls Royce Wraith by Film, plug-in Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, verse Opel ADAM Rocks S, degelijke BMW 2 Serie Grand Tourer. En verder de spiksplinternieuwe Renault Espace, Porsche Cayman GT4, Jaguar XE, DS5, Mazda MX5 en de Volvo XC90.
Zijn we nog iets vergeten? Ja, genoeg. Maar stuur vooral jouw favorieten van de AutoRAI 2015 toe via Facebook FemmeFrontaal!

Comments

comments

More from Odiel Mennink

Met een lekke band door Parijs rijden. Gewoon, omdat het kan!

27% van de pechgevallen langs de kant van de weg heeft te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *