Doek valt voor AutoRAI 2017

Geen AutoRAI in 2017. Ook daarna is de kans klein dat de AutoRAI ooit nog eens gaat plaatsvinden in Nederland. Waarom? Er zijn simpelweg te weinig automerken bereid om zich in te schrijven voor een volgende editie.

De AutoRAI zegt hier  – in wollige worden –  het volgende over: “De succesvolle editie in april 2015, waarbij het innovatieve concept internationaal waardering opriep, heeft helaas onvoldoende basis gegeven voor continuïteit naar de toekomst toe.”
Ook al zijn het vaak de houthakkershemden – van die mannen die iedere weekend onder de motorkap duiken – die er rondlopen, het is toch de plek in Nederland om alle merken – van spaarbrandertje tot supercar – op één locatie en op één dag te spotten.

Vinden we het bij FemmeFrontaal jammer dat de AutoRAI 2017 niet wordt georganiseerd? Ja en Nee. Ja, want we kunnen nu nooit meer poetsjongens spotten op de AutoRAI. Nee, het biedt kansen voor een beurs dat zowel lifestyle als automotive weet te combineren en daardoor ook vrouwen weet te verleiden naar de beurs te gaan. Als de AutoRAI eens van gedachten wil wisselen met FemmeFrontaal…

Vind jij het jammer dat de AutoRAI vertrekt?

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
Written By
More from femmefrontaal
On the road: gadget musthaves + win actie
Het is weer het seizoen van de roadtrips! Misschien niet geheel onverwacht,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *