Sexy mannen en hun auto’s

Altijd al willen weten in welke auto Simon Baker rijdt of waar je Chris Zegers in spot? Mannen, er gaat niks boven een aantrekkelijk man met een (nog) mooiere auto. Tijdens het Googlen naar sexy mannen kwam de een na de andere knappe hunk tevoorschijn. Man o man, wat een focus heb je hiervoor nodig zeg… (knipoog). Oh ja, auto’s.

Sexy mannen en hun auto’s. Het enige wat wij zouden kunnen doen is stotteren en in het ergste geval flauwvallen als onderstaande heren voorbij komen rijden… oeps! Daar gaat hij dan:

Simon Baker rijdt in een Citroën DS20 (1972). Komt de auto jouw bekend voor? Dat klopt, want de Citroën wordt ook in de mentalist gebruikt.
THE MENTALIST

Ian Somerhalder brak pas echt door, toen hij Damieon Salvatore in The Vampire Dairies speelde. Tot nu toe de knapste vampier op aarde. En waar rijden vampiers in? Juist ja, een dikke vette SUV van Audi voor de familie.
iansomerhalder

Deze Lamborghini Gallardo is een van de vele auto’s waar David Beckham in rond rijdt. Ugh wat een geluksvogel die Lamborghini….
davidbeckham

David Candy. Correctie: David Gandy. Hij is een echte autoliefhebber. En echte autojunks rijden natuurlijk in een classy bespoke Mercedes 190SL.
David Gandy1

Ook in onze kikkerlandje hebben we aantal sexy mannen rondlopen. Chris Zegers is er een van.En wat een smaak heeft hij. Een Ford Mustang Fastback (1968).
Chris Zegers Ford Mustang Fastback

Tijdens het zoeken kwamen wij erachter dat de auto’s van onze verleidelijke mannelijke BN’ers niet zo makkelijk te vinden zijn. Dus als jij een BN’er hunk spot in een bloedmooie auto, bij voorkeur niet gesponsord door een automerk, tag hem of laat berichtje bij ons achter in de comments.

Door: Sarafina Josefzoon

Comments

comments

More from Femme Frontaal

BMW bestaat 100 jaar, party in München!

Heb jij jouw BMW al gekust vandaag? Of die van je buurvrouw?...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *