Love Lamborghini

Lamborghini *zucht*… vroeger toch wel de eerste auto die ervoor zorgde dat er een hele nieuwe wereld voor mij openging. Daarvoor was ik bijvoorbeeld al bekend met Ferrari. Maar dat was het voor mij. Nu maak ik regelmatig kennis met de mooiste en snelste auto’s en test ik mijzelf regelmatig door bij elke letter van het alfabet een automerk op te noemen (best leuk om te doen, of om iemand te testen). Maar Ik heb nog altijd een zwak voor Lamborghini. Daarom deze collage met de mooiste Lamborghini’s.

lamborghini love

Door: Isabeau Kamphuis / Foto header Flickr

Lucky girl FemmeFrontaal Evelin testte deze zomer twee Lambo’s: de Countach (klassieker!) en de Huracan!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Wordt dit de nieuwe Mazda3? Waar kan ik tekenen?

Tijdens de Tokyo Motorshow deze week onthulde Mazda de Mazda Kai Concept....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *