Snelheidsrecord voor Michelle Rodriguez in Jaguar F-TYPE SVR

Michelle Rodriguez

Voor één dagje Hollywoord-actrice Michelle Rodriguez zijn, wie wil dat nou niet? Zeker als het de dag is waarop je als Fast and Furieus-ster met de waanzinnige Jaguar F-TYPE SVR 324 km/u mag aantikken op een stille woestijnweg in Amerika!

Michelle Rodriguez in de Jaguar F-TYPE SVR

Op een afgesloten stuk highway in de woestijn van Nevada in de VS heeft Michelle Rodriguez met de nieuwe Jaguar F-TYPE SVR haar persoonlijk record verbeterd. De Jaguar f-TYPE SVR is de snelste F-TYPE die er is. Dat is dus niet de F-TYPE R, alhoewel die ook al bruut is. Stoertje hoor, die Michelle!

Michelle Rodriguez

Wat is er zo speciaal aan de Jaguar F-TYPE SVR? De legendarische SVR zit met haar 575 pk in 3,7 seconden op de 100. Hij is lichter en ook nog eens beter gebouwd dan een normale F-TYPE. En dat kost wat, een whopping 200K, standaard.

Knock knock, Jaguar? FemmeFrontaal heeft ook nog een persoonlijk record verbeteren… (knipoog).

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Elektrisch rijden kan straks ook in de Hyundai KONA Electric

De tijd dat elektrische auto’s er koddig (denk BMW i3) en futuristisch...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *