De leukste gadgets voor onderweg

Plan een lekker weekend weg in de mooiste uithoeken van Europa, muziekje aan, teenslippertjes mee: houd die zomer lekker vast. FemmeFrontaal selecteerde de leukste gadgets voor op weg en onderweg. Bon voyage!

Oorverdovend
Deze stijlvolle Ferrari T150i oortjes zijn gemaakt van licht aluminium en afgewerkt met leer. Reuze handig voor als je reispartner een andere muzieksmaak heeft dan jij, of voor als je geen Radio Uno meer kan horen. De oortjes bevatten verwisselbare kussentjes voor de juiste pasvorm en, ook niet onbelangrijk, unieke speakers die de originele geluidskwaliteit behouden.
Prijs: € 35,75 | onder andere via www.bol.com

Ferrari-oordopjes

NYT. 36 Hours. Europe
Nog niet weg geweest? Blader door deze rijk geïllustreerde uitgave van Taschen en je gaat je koffer zeker (nog een keer) pakken. Cultuur, historie, culinair, fashion, welke persoonlijke voorkeur je ook hebt, in 36 Hours. Europe staat een originele bestemming met verrassende tips.
Prijs: € 29,99 | onder andere via www.dezwerver.nl

nyt_36_hours_europe

Britse icoon
Fan van Paul Smith waren wij al, maar bij het zien van deze Land Rover Defender ging ons hard sneller kloppen. De Engelse designer gaf deze terreinauto een kleurrijke make-over. Helaas, dit kunstwerk wordt niet in productie genomen maar je kunt er wel een glimp van opvangen door een bezoek te brengen aan het atelier van Sir Smith in de Londense wijk Mayfair.

Paul_abc_

Nu nog een plek vinden
Erg handig zo’n kleine, leren beurs om parkeermuntjes in op te bergen. Verkrijgbaar in 19 kleuren dus kies maar uit.
Prijs: € 63,45 | http://ilbussetto.it

parkeermuntjes-bakje.jpg copy

Flip-flops
Houd je voeten luchtig op warme bestemmingen. Het tasje is handig om ze op te bergen in je handtas. Voorzien van YOU.ME.MINI print.
Prijs: € 19,90 | http://shop.mini.com

Lees ook:  Welke kosten komen er bij een auto kijken?

Slippers-van-MINI

Dagelijkse liefdes
Je kunt natuurlijk de hele (na)zomer je haren wassen met de vakantieshampoo om het vakantiegevoel vast te houden. Maar je kunt ook een kaars aansteken met de geur van … nat wegdek. Grafisch ontwerper Albert Junghwan Son maakte een serie kaarsen met aantrekkelijke geuren om lekker bij weg te mijmeren.

Nat-wegdek-kaars-header copy

Comments

comments

Written By
More from Reba de Graaf
Audi SQ2: Gezinsauto in maatje S
De motor gromt als we wegrijden met deze tango-rode Audi Sport. We...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *