Top 6 vreugdemomenten in het verkeer

Na de top 6 ergernissen in het verkeer presenteert FemmeFrontaal u nu, in willekeurige volgorde, de top 6 vreugdemomenten in het verkeer.

  1. Stoplichtsprintjes winnen
    Als het stoplicht op groen springt sneller weg zijn dan de auto naast je. Jij bent de winnaar en die ander is zo de loooooooooser…
  1. The voice in de auto
    Je favoriete muziek op de radio, volume op +30 en mee janken maar! Compleet met bij behorende gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Heerlijk om naar te staren als ik zo iemand tegen kom, het liefst in de file.
  1. File flirten
    Nu ik het over file heb, als je dan toch stilstaat is er niets leuker dan een beetje om je heen te kijken en oogcontact maken met die lekkere hunk of stoot naast je in de file. Goed voor je zelfvertrouwen en wie weet wel meer….
  1. Benzinepomp op het juiste moment
    Met samengeknepen billen in de auto zitten omdat de benzinetank nog precies 0 km aangeeft of omdat je blaas zowat uit elkaar knapt. En dan, in ene, als een soort fata morgana doemt een benzinestation op! De opluchting kan niet groter zijn.
  1. Langs de file rijden
    Je ziet een enorme file aankomen, maar dan wel aan de andere kant van de snelweg. Zij staan muurvast en jij kan lekker doorrijden. Wwwrrroaap!
  1. Beauty op wielen spotten
    Supercars in het wild zijn zeldzaam, en als er dan zo’n exemplaar op de weg mijn blikveld kruist is mijn dag weer helemaal goed.

Comments

comments

Lees ook:  Op roadtrip met je partner én fietsen: heb je aan de fietsendrager gedacht?
More from Evelin Dorssers
BMW M2 Competition: Pret pilletje
Hoewel ik echt een leuk leven heb, voelde ik me de laatste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *