Mercedes viert 50 jaar AMG met de beste speelgoedauto ooit

Mercedes-AMG GT3 Edition 50

Mercedes-AMG viert zijn vijftigste verjaardag dit jaar! Dit wordt natuurlijk groot gevierd, met als hoogtepunt een gloednieuwe hypercar die gepremieerd zal worden tijdens de Frankfurt auto show aanstaande september. Maak je geen zorgen, dit betekent niet dat we tot september moeten wachten, gelukkig.

AMG komt namelijk met een special edition om dit iconische jubileum onvergetelijk te maken; de GT3 Edition 50

De special edition krijgt zijn eigen “50 YEARS AMG logo” en bestuurders krijgen zelfs een IWC horloge dat speciaal voor deze AMG gemaakt is. Maar het gaat ons natuurlijk niet alleen om de buitenkant. Deze AMG wordt namelijk niet uitgerust met een 4 liter twin-turbo V8 zoals in de GT road car, maar met een 6,2 liter V-8 zoals we die van het racemonster kennen. Van deze GT3 Edition 50 zullen er maar vijf (VIJF!) gemaakt worden, een hot item voor echt fans dus.
Mercedes-AMG GT3 Edition 50

Mercedes-AMG GT3 Edition 50
Bekijk ook het AMG-feestje op circuit Zolder waar FemmeFrontaal Evelin en Rowan bij aanwezig waren!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Zakenauto van het jaar 2017 is… de Opel Astra!

Het jaar is nog niet om of de grootste leasemaatschappijen in Nederland...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *