Must follow on Instagram als je maf bent van auto’s!

Instagram

Naast dat we graag kilometers asfalt onder onze banden door laten glijden, scrollen we tegenwoordig ook kilometers door Instagram. Het online fotoboek is niet meer weg te denken en staat gelijk aan uren kijkplezier. Auto’s – en vooral de supercars – zijn meer dan fotogeniek en worden rijkelijk vertegenwoordigd op Instagram.  Hierbij een greep uit onze must follow Instagram-accounts op autogebied. Een mooie combinatie van autosport, lifestyle en een gezonde dosis #carporn.

@femmefrontaal


Natuurlijk plaatsen we onszelf op nummer 1. Alle geteste auto’s, maar ook de making off van video’s en fotoshoots van FemmeFrontaal, bekijk je op ons instagramaccount. En het liefst met high heels aan. Dat we wat later zijn gestart met Instagram mag de pret niet drukken, want vanaf nu ga je ons daar ook volgen, toch?

@shmee150


Elke petrolhead die gek is op jaloersmakende autoplaatjes kent hem: autospotter en youtuber Tim Burton. En dat je van filmpjes maken rijk kan worden blijkt wel uit de inhoud van zijn garage: hij rijdt een Mclaren en een Ferrari.

@shesmercedes

SheMercedes is het internationale platform van Mercedes voor hoogopgeleide en ondernemende vrouwen. En gelijk ook een ode aan visionaire autopionier Bertha Benz. Het account staat bomvol prachtige foto’s van vrouwen en Mercedessen.

Lees ook:  FemmeFrontaal reed mee in de beroemde Zoute Grand Prix van België

@stephkox


Stephane Kox moet je absoluut volgen als je helemaal into autosport bent. Ook zij racet op hoog niveau mee tussen de snelle mannen. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi en fotogeniek.

@nysira.tv

New car video is live! This Mercedes-AMG A45 is CRAZY! Go check out the video; link in bio!

A post shared by Nysira (@nysira.tv) on


Marcella de Bie is gorgeous en heeft onwijs veel fans (zijn we mega jaloers op) die net als wij weg zijn van haar avonturen. Zij is niet alleen autotester van super-de-luxe wagens maar vooral TV Host en streamer op TwitchTV (games). Headerfoto is ook van Marcella.

@madelaine.nvx

Summerlover #tbt

A post shared by Madelaine – NIVEX (@madelaine.nvx) on


Wij vinden haar cute en lief! Op haar populaire instagram plaatst ze foto’s van auto’s die ze test, maar ook motoren en al het andere wat haar leven zo leuk maakt. Zoals haar schattige dochtertje die ook al helemaal maf is van auto’s.

@beitskevisser

‪Getting some tips from the first @bmwmotorsport juniors of 1977, Eddie Cheever and Marc Surer ?‬

A post shared by Beitske Visser (@beitskevisser) on


Friezin, dochter van een BMW-dealer is inmiddels de snelste vrouw van Nederland op het circuit. Ze was al actief in de Formule V8 3.5 klasse en was ooit deel van het Red Bull Junior Team. Ze racet nu in het BMW Motorsport Junior Programme.

Lees ook:  The Women's World Car of the Year: How Women Are Changing the Auto Industry

@porsche_woman

The new Porsche Panamera complements Paris perfectly ✨? Marcus Hoffman

A post shared by woman with drive (@porsche_woman) on


Net als Mercedes runt Porsche ook een eigen platform voor powerwomen, women with drive. Porsche plaatst hier stijlvolle beelden van ondernemende vrouwen in combinatie met de prachtigste Porsches op aarde; van klassiek tot nieuw.

@supercarsoflondon


Voor de beste plekken in Londen om Bentley’s en Ferrari’s te spotten ga je naar de wijken: Knightsbridge Notting Hil Harrow, Hoxton en Kilburn. Verlekker je dan aan de timeline van dit instagram account

@susie_wolff

From sport to art to exploration. 36 ambassadors from 18 countries. #mbfamily

A post shared by Susie Wolff (@susie_wolff) on


Susie Wolff is voormalig F1 testrijder van Williams en ambassadeur voor het automerk Mercedes. Een stoere zakendame die ook nog eens de eindbaas van F1 Mercedes-AMG aan de haak heeft geslagen, Toto Wolff.

@supercarblondie


Supercar Blondie: de vrouwelijke supercar-coureur wiens Instagram-account rockt in Dubai (en wereldwijd). Superstoere vrouw en ook nog eens blond en leuk.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Q&A: dieselgate van Volkswagen
Volkswagen heeft voor miljarden aan boetes aan zijn kont hangen, de topman...
Read More
0 replies on “Must follow on Instagram als je maf bent van auto’s!”