Report: International Amsterdam Motor Show

Vergeet de AutoRai, die komt niet meer terug. Say hello to the International Amsterdam Motor Show (IAMS). Een autoshow die het anders wil doen dan alle andere autoshow’s. Eentje met droomauto’s, klassiekers, supercars en dik getunede bakken. En dit Paasweekend te bezoeken in de Rai in Amsterdam!

Een autoshow écht voor petrolheads, voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar speciale auto’s die hun hart sneller doen kloppen. Nieuw én klassiek. Odiel en Evelin konden al even snuffelen aan al het moois op de VIP avond.

Vergeet dus de meubelboulevard voor dit weekend en pak je stalen ros en race naar Amsterdam voor de International Amsterdam Motorshow. Meer informatie vind je op hun website!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Zakenauto van het jaar 2017 is… de Opel Astra!

Het jaar is nog niet om of de grootste leasemaatschappijen in Nederland...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *