VLOG: Een reis door de tijd in de snoepwinkel van Porsche

Nu Porsche 70 jaar is geworden vinden ze het tijd om terug te kijken naar het rijke verleden, tevreden te zijn met het prachtige heden en vooruit te kijken naar een mooie toekomst.  Nog nooit lagen de ambities van het merk zo hoog.

En om deze heugelijke leeftijd te vieren nodigden ze FemmeFrontaal uit voor een evolutionaire Porsche ervaring. Op het Aldenhoven Testing Centre in Duitsland werd Evelin ondergedompeld in een snoepwinkel van design, techniek en motorgeweld. Dat zag er zo uit!

Comments

comments

More from Evelin Dorssers

My name is Martin, Aston Martin

Wanneer er een nieuwe James Bond film uitkomt ben ik altijd onwijs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *