De ‘flaunt your wealth’-challenge, of wel ‘pronk met je rijkdom’-challenge, zorgt voor bijzondere foto’s!

“Onder het motto ‘If you got it, flaunt it’ is er in China een nieuwe social media trend geboren. De ‘flaunt your wealth’-challenge, of wel ‘pronk met je rijkdom’-challenge, zorgt voor bijzondere foto’s.

Bij deze challenge doen mensen alsof ze net uit hun auto zijn gevallen, waarbij al hun waardevolle spullen om hun heen op de grond liggen. Op het Chinese social media platform Weibo, hebben al één miljoen(!!!) mensen meegedaan aan de ‘flaunt your wealth’-challenge. Ondertussen heeft de trend zich ook op Instagram gemanifesteerd en dit levert heel wat creatieve foto’s op!”

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp

Speciale MINI voor het Britse bruidspaar

Stiekem keken we hier al een tijdje naar uit, The Royal Wedding!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *