FemmeFrontaal Mediaproducties

“Wil jij dat er nog een expert van buiten kijkt naar jouw (online) marketing- en communicatiestrategie voor 2017?”

“Worden blogs en vlogs helemaal jouw ding voor 2017 en kun je wel wat creatieve hulp gebruiken bij het maken van content?”

“Binnenkort een leuk bedrijfsfeest of beursevent en ben je op zoek naar vrouwelijke chauffeurs die jouw medewerkers veilig naar het event brengen?”

Je kent FemmeFrontaal vooral als dé nummer 1 autoblog voor de vrouwelijke kijk op auto’s, maar  wist je dat wij ook kilometers maken door mooie samenwerkingen op te zetten met (automotive) bedrijven? Van het organiseren van rij-events, ontwikkelen van communicatiestrategieën, geven van social media- en blog workshops, creëren van branded content (blogs en/of vlogs), leveren van vrouwelijke chauffeurs  tot het maken van onvergetelijke persreizen.

Heeft dit jouw nieuwsgierigheid aangewakkerd en past jouw merk ook bij FemmeFrontaal? Schakel dan met FemmeFrontaal. Schakelen is onze tweede natuur geworden. Maar schakelen zonder gas geven heeft geen zin. Wil jij met jouw bedrijf in een hogere versnelling? Wij maken jouw bedrijf communicatiever met als doel jouw publiek te bereiken én te verleiden. Praktisch, waar kun je FemmeFrontaal voor inschakelen?

  • marketing- en communicatiestrategie
  • branded content (in de vorm van een blogs en/of vlogs)
  • social media strategie & planning
  • public relations
  • rij-events
  • shuttle service dienst  / red carpet service met vrouwelijke chauffeurs
  • presentaties
  • schrijven van columns, rijtesten en automotive/lifesytyle rubrieken

LinkedIn communicatie expert Odiel Mennink

Zoek je samenwerking met vrouwen die niet alleen rijden in de mooiste auto’s maar ook nog eens verstand hebben van events, marketing- en communicatie? Neem dan contact met ons op! Onze autodeur staat wagenwijd voor je open. Mail naar odiel@femmefrontaal.nl of bel ons op 06-27503992, dan plannen we snel een koffiedate in een toffe auto!

Maak kennis met onze opdrachtgevers:

onnaonna  autoscout  justlease  ruttchen  vwe  marktplaats  autotrack  leaseplan  ameyde  finnik  sunnycars  renova  svh  koneksie belafonte  hypotheekuitkomst pricewise  mazdalogo  peugeot  overstappen-nl  4wd tooter allsecur  michelin

James Helpt  bloggersnetwork  pubnxt