Samenwerken?

Samenwerken met FemmeFrontaal

FemmeFrontaal Mediaproducties
Je kent FemmeFrontaal vooral als dé nummer 1 autoblog voor de vrouwelijke kijk op auto’s, maar  wist je dat wij ook kilometers maken door mooie samenwerkingen op te zetten met (automotive) bedrijven? Van het organiseren van rij-events, ontwikkelen van communicatiestrategieën, geven van social media- en blog workshops, creëren van branded content (blogs en/of vlogs), leveren van vrouwelijke chauffeurs  tot het maken van onvergetelijke persreizen.

Heeft dit jouw nieuwsgierigheid aangewakkerd en past jouw merk ook bij FemmeFrontaal? Schakel dan met FemmeFrontaal. Schakelen is onze tweede natuur geworden. Maar schakelen zonder gas geven heeft geen zin. Wij maken jouw bedrijf communicatiever met als doel jouw publiek te bereiken én te verleiden. Praktisch, waar kun je FemmeFrontaal voor inschakelen?

Maarten van Ruler |  Pubnxt | Project Manager
“Samenwerken met Femme Frontaal voor de branded content campagne van SKODA FABIA is erg prettig geweest. Door snel en flexibel schakelen, en het goed meedenken over wat het beste is voor zowel klant als doelgroep, is er een mooi resultaat neergezet. Het branded content artikel is op meerdere platformen ingezet, waardoor de doelgroep goed is bereikt en waarmee is ingespeeld op de behoefte van de Femme Frontaal bezoekers. Al met al een erg positieve samenwerking met een erg goede performance!”

Ilse Hage | Sunny Cars | Marketing Coordinator
“FemmeFrontaal weet altijd weer een leuke draai te geven aan de vaste column die zij schrijft voor ons kwartaalmagazine Sunny Times. Of het nou gaat over een onvergetelijke roadtrip, rijden in de bergen of een overvloed aan bagage die mee moet in de huurauto, je leest ze altijd met een smile.”

BRANDED CONTENT

Heb je een leuk idee voor samenwerking, zoek je verrassende blogs en vlogs?

MARKETING & COMMUNICATIE

Laat jij (automotive) marketingkansen liggen?

(RIJ-)EVENTS

Rijvaardigheid verbeteren of op zoek naar vrouwelijke chauffeurs?

PUBLIC RELATIONS

Op zoek naar een creatief concept voor een event of een gastspreker met verstand van auto's?

MAAK KENNIS MET ONZE OPDRACHTGEVERS

Infographic & Tarievenlijst

Vraag op via odiel@femmefrontaal.nl

In contact komen met FemmeFrontaal?

E-mail: odiel@femmefrontaal.nl / evelin@femmefrontaal.nl
Adres: Wakkerstraat 9-1, 1097 CB Amsterdam
Telefoonnummer: +31 627503992