Rij-events

Wil jij de vrouwelijke doelgroep aanspreken maar spreek jij haar taal niet? Wij begrijpen deze taal wel! FemmeFrontaal organiseert spraakmakende ladies only rij-events waarbij vrouwen oog in oog komen te staan met jouw merk. Vrouwen zijn erg intuïtief ingesteld en daarom staat het zien, voelen en beleven van jouw merk tijdens deze beleving centraal. Opdrachtgevers als BMW, Mercedes, Van Ameyde en Peugeot gingen je al voor.

Wat betekent dat concreet?

    • Organisatie van ladies only autodealer events
    • Organisatie van ladies only rijvaardigheidstrainingen, zoals Het Drift- en Lippenstift event (uitgevoerd door Autolicious Events)
    • Inzetten van shuttle service diensten (Red Carpet Treatment) met vrouwelijke chauffeurs tijdens events.

Natuurlijk denken wij graag met je mee, dus mocht je een ander ‘autoverzoek’ hebben aarzel dan niet om ook contact met ons op te nemen.

FemmeFrontaal Mediaproducties | Wakkerstraat 9-1, 1097 CB, Amsterdam | Neem contact op met odiel@femmefrontaal.nl

Het Drift (én Lippenstift) Event by Autolicious events op 24 september 2017

De light-versie:
Wanneer: Zondag 24 september 2017 | ochtenddeel (!)Waar: Slotenmakers Slipschool in Zandvoort
Kosten: 169 euro, dat is inclusief huurauto (BMW 1-serie) lunch, hapjes, drankjes, certificaat én goodiebag.

Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er zich een noodsituatie voordoet? Heb jij een auto ongeluk gehad en wil je het plezier in het autorijden weer vinden? Of wil je gewoon je grenzen verleggen en plezier maken op nat wegdek? Dan is het Drift Event wat voor jou! In een ochtendprogramma brengen wij jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Onder leiding van vrouwelijke instructeurs leer je op een veilige en speelse manier obstakels ontwijken, noodstops maken en een slippende auto controleren.. Een training waar jij de rest van je rijdende leven plezier van hebt.

De all-inclusive versie (ladies only!)
Na een overheerlijk lunch wordt de middag vervolgd door een make-up workshop waarin je leert welke kleuren het beste bij je passen en welke technieken je kan gebruiken om de perfecte look te creëren.

Wanneer: Zondag 24 september 2017 | ochtend én middagdeel
Waar: Slotenmakers Slipschool in Zandvoort
Kosten: 249 euro, dat is inclusief huurauto (BMW 1-serie) make-up, hapjes, drankjes, certificaat én goodiebag.

En uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Aan het einde van de dag krijg je namelijk niet alleen een rijvaardigheidscertificaat mee, maar ook een make-up advies én een goodiebag met gave producten.. Deze beleving is uniek, spannend, grensverleggend en vooral Fun!Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Check dan snel

www.autoliciousevents.nl

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Bekijk de video: