Porsche junior beleggingsplan

Van stinkend in de luier naar stinkend rijk. (Groot)ouders helpen (klein)kinderen om een jongens/meisjesdroom te realiseren, een Porsche!

Van stinkend in de luier naar stinkend rijk. (Groot)ouders helpen (klein)kinderen om een jongens/meisjesdroom te realiseren, een Porsche!

Een Porsche is voor velen een jongens- of een meisjesdroom. Private Bank Insinger de Beaufort vindt dat het niet bij dromen hoeft te blijven en introduceert een speciaal beleggingsplan dat streeft naar het waarmaken van deze of andere dromen: het Porsche Junior Beleggingsplan. De essentie van dit plan: door vroeg te beginnen met beleggen, kan het realiseren van een droom dichterbij komen dan je denkt.

De eerste inleg is behoorlijk voor een babyshower, minimaal € 2.500. Vervolgens wordt er elk jaar minimaal € 911 bijgestort. Het Porsche Junior Beleggingsplan is gelukkig wel flexibibel. Want wie weet is de Tesla Roadster wel de nieuwe droomauto van de jeugd. Op elk gewenst moment is het volgens de initiatiefnemers mogelijk de beleggingsrekening op te heffen en het opgebouwde vermogen op te nemen voor de aanschaf van de eerste Porsche, maar ook voor een studie, een wereldreis of een eerste huis.

Opa´s en oma´s: meer info vind je op www.porsche.nl/juniorbeleggingsplan.

Comments

comments

Lees ook:  Toyota C-HR: Nog steeds gemaakt om op te vallen
More from Odiel Mennink
Nieuwe Opel Corsa: hippe dertiger
Is dit alles? Voldoe ik nog wel aan de verwachtingen? Zie ik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *