Samenwerkingen

Publiceer je verhaal op FemmeFrontaal! Met meer dan 100.000 bezoekers per maand (totaal alle platformen) behoren wij tot de invloedrijkere online magazines binnen de autobranche.

Hoe vind je jouw publiek en overtuig je hen op een geloofwaardige manier? Als ervaren contentspecialisten klimmen wij graag voor je in de pen voor mooie teksten of pakken we onze camera erbij voor een gave video.
Met een bereik van meer dan 100K op FemmeFrontaal bieden we jou de mogelijkheid om op ons platform je publiek te bereiken en te enthousiasmeren met pakkende content. Ook kunnen wij de volledige media inkoop voor je regelen. Daily Drive Media sprint zo hard als nodig om jouw deadline te halen!

Onze bezoekers zijn vrouwen en mannen (60%/40%) in de leeftijdscategorie 28 – 49. Hoog en middelbaar opgeleid, WELVAREND (A – B1 – B2) en lifestyle en maatschappelijk bewust. De lezer is betrokken, geïnteresseerd in auto’s, lifestyle maar ook in sporten. We bereiken autoliefhebbers – maar ook mannen en vrouwen die niet ieder weekend hun V6 aaien. De reguliere autokoper dus!

Heb je interesse voor een publicatie op ons platform? Mail dan naar rowan@femmefrontaal.nl / odiel@femmefrontaal.nl – We vertellen je er graag meer over!