samenwerkingen


Publiceer je content op FemmeFrontaal. Met meer dan 100.000 bezoekers per maand, een jurylidmaatschap in het internationale Women’s World Car of the Year en het Nederlandse Zakenauto van het Jaar, behoort femmefrontaal.nl tot de invloedrijkere online magazines binnen de mobiliteitsbranche.

Hoe vind je jouw publiek en overtuig je hen op een geloofwaardige manier? Als ervaren content coureurs klimmen wij graag voor je in de pen voor impactvolle teksten of pakken we onze camera erbij voor een pakkende content op video.

BEREIK

Met een bereik van meer dan 100k op FemmeFrontaal bieden we jou de mogelijkheid om op ons platform je publiek te bereiken en te enthousiasmeren met pakkende content. FemmeFrontaal sprint zo hard als nodig om jouw deadline en targets te halen.

De jarenlange ervaring van FemmeFrontaal.nl binnen de automotive uit zich in ijzersterke, onderscheidende concepten en formats. – Kia Motors Nederland

PROFIEL BEZOEKERS

We bereiken autoliefhebbers – maar ook mannen en vrouwen die niet ieder weekend hun V6 aaien. De reguliere autokoper dus. Onze bezoekers zijn vrouwen en mannen (60%/40%) in de leeftijdscategorie 28 – 49. Hoog en middelbaar opgeleid, WELVAREND (A – B1 – B2) en lifestyle en maatschappelijk bewust. 

IMPACT

Met een publicatie op femmefrontaal.nl schiet je niet met hagel. Onze bezoekers kenmerken zich door hun betrokkenheid, interesse in nieuwe (lease)auto’s, reizen, lifestyle maar voor in gadgets en diensten, zoals verzekeringen en producten die te maken hebben met aftersales. 

Sinds maart 2021 bereiken we met onze rubriek ‘Femme Frontaal’ ook wekelijks tienduizenden Linda.nl lezeressen. Wat onze brand authority flink heeft verstevigd in de markt.

We bereiken dus niet alleen consumenten, maar interesseren en mobiliseren hen ook. Hiermee biedt femmefrontaal.nl jou toegang tot deze doelgroep consumenten. 

Ons team van content coureurs denkt daarnaast mee over hoe we het effect van content kunnen verhogen, door middel van het genereren van leads. Multidisciplinair en via verschillende kanalen richten we de contentcampagnes met een creatief effectieve insteek in, managen het campagneproces en monitoren de resultaten.

MEER INFORMATIE/TARIEVEN

Heb je interesse voor een publicatie op ons platform? Mail dan naar rowan@femmefrontaal.nl / odiel@femmefrontaal.nl – We vertellen je er graag meer over!

We werken daarnaast samen met Mediabureau FemmeFab – de one stop shop in influencer marketing – voor merken die een volledige campagne wensen in combinatie met meerdere vrouwelijke mediatitels.

Samenwerken voor de branded content campagne van SKODA FABIA is erg prettig geweest. – Pubnxt

De samenwerking met Femme Frontaal verliep soepel en naar wens. Er werd snel gereageerd op e-mails en over het eindresultaat ben ik meer dan tevreden. Top dus! – Bart Joosen Searchresult


GREEP UIT ONS PORTFOLIO