Team

Maak kennis met de autovrouwen (én mannen) achter FemmeFrontaal. Naast rijtesten en autoverhalen maken we kilometers door (branded) content te maken voor opdrachtgevers. FemmeFrontaal is onderdeel van marketingbureau DAILY DRIVE MEDIA, gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Odiel Mennink

Odiel Mennink

Eigenaar/Editor-in-Chief

Oprichter FemmeFrontaal.nl (2011) en eigenaar | Jurylid Zakenauto van het Jaar & Women’s World Car of the Year | Spreker mobiliteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Rowan Peperkamp

Rowan Peperkamp

Content Coureur (voormalig hoofdredacteur)

Testrijder en voormalig eindbaas van alle content op FemmeFrontaal.nl.

Aston Martin DBX707 Jolie Jacobs

Jolie Jacobs

Content Coureur

Freelance testredacteur voor FemmeFrontaal.nl | daarnaast ondernemer, podcastmaker, journalist en stemacteur.

Marjolein Reman

Marjolein Reman

Fotograaf/Content Coureur

Met een liefde voor alles op wielen, met name achterwielaandrijving | Sinds 2012 verantwoordelijk voor de tone of image van FemmeFrontaal.

Marjan Veldman-Rijksen

Marjan Veldman-Rijksen

Freelance gastredacteur

Freelance content maker en strateeg. Moeder van drie met een voorliefde voor tekenen, dippin’, reizen en Audi’s (met dank aan haar vader).

Imke Walenberg

Imke Walenberg

Freelance gastredacteur

Content ondernemer voor dailycappuccino.nl, model/actrice, docent, mama. Een Brabantse met ’n voorliefde voor Afrika, Italië & auto’s. Volg Imke ook via o.a. @daily_cappuccino

Over FemmeFrontaal

Stap in bij FemmeFrontaal. Een vooruitstrevend online automotive magazine met dé stem van vrouwen sinds 2011. Wij zetten ons in voor diversiteit en inclusie in de auto-industrie met journalistieke rijtesten, inspirerende columns en autonieuws. Ontdek onze verhalen en verken samen met ons de toekomst van mobiliteit.