Aflevering #1 Kia CarTalks met Tess Posthumus

Daily Drive Media/FemmeFrontaal heeft voor de Kia Ceed een format gemaakt. De slogan van de nieuwe Ceed – ‘de beste zet’ – werd in een videoformat gegoten, wat resulteerde in een reeks human interest video’s over ondernemers die vertellen wie hen de beste zet heeft gegeven om dromen waar te maken.

Bekijk de eerste aflevering van #CarTalks waarin Tess Posthumus – de beste vrouwelijke bartender van de wereld – vertelt over haar ondernemerschap en wie haar het juiste zetje gaf, een stir, om de beste te worden in haar vak. #KiaCeed #debestezet #CarTalks

Comments

comments

Lees ook:  Deze 100% EV is verkozen tot Auto van het Jaar 2023
More from Rowan Peperkamp
Tesla Model Y: Ook voor de zaterdag
Teslabaas Elon Musk weet vaak genoeg de krantenkoppen te halen. Zo wil...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *