Meest sexy auto’s van 2018

Van welke auto werd jij dit jaar he-le-maal wild? Wij weten het wel! Uit alle geteste auto’s in 2018 hebben we een selectie gemaakt van de top vijf meest sexy auto’s. Vooral ‘bereden’ – hoe dubbelzinnig dat ook klinkt – door Evelin en Odiel. The lucky ones. Welke bolide had het hoogste cijfer in de FemmeFrontaal categorie ‘Flirt Factor’? Oftewel: naast welke bolide bleven medeweggebruikers naast ons hangen en vragen om oogcontact?

1. Porsche 911 Carrera

Fotografie: Lars Oosterveen

FLIRT FACTOR: 10
Odiel: “Onweerstaanbaar is hij in zonnig geel. Bij de eerste aanblik trappel ik dan ook van blijdschap en sla ik snel de goudgele gordels om mijn lijf. De definitie van het begrip ‘headturner’ heeft voor mij, na vier dagen rijden in de Carrera T, een totaal andere invulling gekregen.” Lees hier de volledige rijtest!

2. BMW 840d

Fotografie: Marjolein Tetteroo

FLIRT FACTOR: 9,5
Odiel: “De 8-serie is simpelweg superdik om te zien. En dat kleurtje (om te likken), maakt hem natuurlijk he-le-maal ‘the man’ op de weg. Op mijn testauto is overigens geen grammetje chroom te bekennen, dit is een stoertje first class. En aan flirts onderweg geen gebrek, ik moet nog steeds bijkomen van alle aandacht!” Lees hier de volledige rijtest!

3. BMW M2 Competition

Fotografie: Lars Oosterveen

FLIRT FACTOR: 9
Evelin: “Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Ik wel. Dat gevoel had ik al bij de vorige BMW M2 en is nu alleen maar sterker geworden bij de aanblik van zijn opvolger: de M2 Competition. Als ik in zijn koplampen kijk, zie ik Wonderland. Door de grotere luchthappers in de bumper en de zwarte nieren – die een deel van het koelingssysteem tonen – heeft zijn smoel meer body gekregen.” Lees hier de volledige rijtest! 

Lees ook:  Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30

4. Volvo V60

Fotografie: Marjolein Tetteroo

FLIRT FACTOR: 9
Odiel: “Nu ben ik geen Volvo-gekkie, maar wat maken de Zweden de laatste jaren – gestart met de XC90 – prachtige auto’s! Keer op keer is het een genot om naar te kijken en in te rijden. Met auto’s die er qua design gelikt uitzien en luxe aanvoelen, inclusief Zweeds signatuur: simplistisch, licht, natuurlijk én kwalitatief. “ Lees hier de volledige rijtest! 

5. Jaguar I-PACE

FLIRT FACTOR: 9
Odiel: “Eerlijk is eerlijk, hij smoelt goed. En dat niet alleen. De Britten hebben hem écht een flamboyante sportwagenlook meegegeven, met een likje inspiratie van de – C-X75 (supercar-concept).” Lees hier de volledige rijtest! 

Jaguar I-Pace

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Op roadtrip naar de wintersport: met deze podcasts vliegt de tijd!
De ski’s worden weer uit het vet gehaald. Na twee jaar aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *