TOPGEAR naar Amsterdam!

Na een wereldtournee van drie jaar komt de meest spectaculaire autotheatershow van het universum eindelijk weer naar Amsterdam. De gloednieuwe show komt naar de Ziggo Dome en wordt gepresenteerd door alle drie de presentatoren van Top Gear – Jeremy, James en Richard!

Na een wereldtournee van drie jaar komt de meest spectaculaire autotheatershow van het universum eindelijk weer naar Amsterdam. De gloednieuwe show komt naar de Ziggo Dome en wordt gepresenteerd door alle drie de presentatoren van Top Gear – Jeremy, James en Richard!

Sinds 2010 tourt Top Gear Live over de hele wereld. Tot nog toe hebben 2,2 miljoen mensen in 19 verschillende steden over de hele wereld genoten van de show. Top Gear Live staat bekend om de combinatie van hilarische acts en spectaculaire stunts. Sinds het laatste bezoek aan Nederland zijn er talloze auto’s gesneuveld, is er zelfs gebungeejumped met een autobungee op het Rode Plein in Moskou en zijn er twee wereldrecords verbroken met ‘The Deadly 720’.

Op 27 april 2013 komt Top Gear Live dus na drie jaar weer terug in Amsterdam en wel in de gloednieuwe toplocatie Ziggo Dome. Dit keer wordt de show gehost door het complete presentatorenteam van Top Gear; Jeremy Clarkson, Richard Hammond én James May. Dit is een zeldzaamheid en alleen eerder vertoond in Zuid Afrika en Engeland.
Speciaal voor jou hebben Jeremy en James een videoboodschap gemaakt. Tickets zijn nu te koop via See Tickets. Registreer nu online via www.topgearlive.nl. FemmeFrontaal heeft ze de kaarten al binnen! Front row.

P.S: Nieuwsgierig naar Jeremy’s visie op vrouwen & auto’s… Waarom er geen vrouwlijke presentator is? Waarom er altijd mooie vrouwen vooraan in het publiek staan? Waarom de helft van alle kijkers vrouw is?  Lees dan absoluut zijn vermakelijke column hierover!

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Honda HR-V: Speelruimte
Compleet onherkenbaar is de nieuwe Honda HR-V vergeleken met zijn voorganger. Alleen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *