Fashion & Cars: Stijlmeisje & FemmeFrontaal

Vanaf deze week publiceert FemmeFrontaal in samenwerking met Stijlmeisje vier weken lang, in een vierluik, de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal.

Vanaf deze week publiceert FemmeFrontaal in samenwerking met Stijlmeisje vier weken lang, in een vierluik, de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal.

Stijlmeisje is Imke Walenberg en ze is helemaal gek van mode. Naast styliste geeft Imke ook kledingadvies en is ze personal shopper “De combinatie van kledingadvies en het sociale aspect dat erbij komt kijken, maakt dat ik elke dag met ontzettend veel plezier bezig kan zijn met dat wat ik leuk vind”, aldus Imke. Door haar werk zit Imke  bovenop de laatste modetrends en fashionnews. Daarnaast onderhoudt ze dagelijks ook nog eens met veel plezier en succes haar eigen fashion- en lifestyle-blog Daily Cappuccino.

FemmeFrontaal ladies zijn fashion victims. Wij proberen bij iedere testauto de perfecte jeans, elegant jurkje of sexy pumps te scoren die bij de auto past. Niet alleen wat je draagt, maar ook in welke auto je rijdt zegt immers veel over je identiteit, vinden wij. FemmeFrontaal en Stijlmeisje laten zich daarom graag door elkaar inspireren!

Hoe?
De komende vier weken publiceren we, in een vierluik, de ideale outfit bij vier geteste bolides van FemmeFrontaal. Als eerste aan de beurt deze week is een zonnige flirtmobiel, de BMW 1-serie cabriolet. Daarna zoekt en matcht Imke de leukste kledingoutfits bij, achtereenvolgens, de brute Fisker Karma, de schattige Nissan Figaro en tot slot de kleurrijke Opel ADAM.

Foto header: Imke Walenberg

Comments

comments

Lees ook:  Aanhanger huren? Je hebt alleen je smartphone nodig! Zo werkt Smartbak
More from Odiel Mennink
Audi A3: Een heer(tje) op de weg
De oude A3 zag er door de jaren heen toch enigszins burgerlijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *