Onder de kerstboom

Moet je last minute nog op pad om kerstcadeaus in te slaan? Of wil je jezelf verwennen tijdens de kerst? FemmeFrontaal selecteerde de volgende items die bij iedere autoliefhebber in de smaak zullen vallen.

Moet je last minute nog op pad om cadeaus voor kerst in te slaan? Of wil je jezelf verwennen tijdens de kerst? FemmeFrontaal selecteerde de volgende items die bij iedere autoliefhebber in de smaak zullen vallen.

Welterusten
Dakje open, wind door je haren… het zal nog even duren. Onder dit stoere dekbed met fotoprint en uni achterkant kun je er alvast van dromen. Van heerlijk zacht perkaline katoen.
Essenza Dekbedovertrekset Matthieu € 49,95 (140 x 220 cm), onder andere via Zalando, Neckerman en bol.com.
Auto dekbed

Autofreak
Een leuke man die leuk schrijft over auto’s. Goede combinatie, vindt FemmeFrontaal. In Auto-biografie komen de twintig auto’s voorbij waarmee 3FM-dj Eric Corton zijn leven heeft gedeeld. Van zijn eerste vlagele 2CV tot zijn huidige vehikel, aan elke auto bewaart Corton levendige herinneringen. Auto-biografie, een kofferbak vol levensverhalen € 14,95 Luitingh.
Autobiografie_cover Eric Corton

Car park
Met deze sleutelhanger vergeet je nooit meer je parkeergeld te betalen. Ook verkrijgbaar in rood, zwart en old green.
Keecie € 9,00 www.keecie.nl.
Keecie carpark_iceblue

IJskrabben
Ook op een koude, grijze winterochtend vertrek je toch vrolijk naar je werk, want ramen krabben is nog nooit zo leuk geweest met deze ijskrabber van Pylones. Pylones € 11,95 www.pylones.nl.
Pylones-ijskrabber [2]

Koninklijk tapijt
Ben je uitgekeken op je auto maar is deze nog niet aan vervanging toe? Dan vervang je toch het interieur met de Intro-Tech Automotive Fashion Auto Mat. Deze zijn heerlijk zacht, mooi afgewerkt én vlekbestendig. De nib back-ups zorgen ervoor dat de matten niet gaan schuiven. De fashion automatten zijn leverbaar in vier hippe designer kleuren als aanvulling op alle interieurs in de automotive markt.
Perfectmats.com.
Perfect mats Fashion

Citroën DS3 by Fab. + Road trip collectie
Elke vrouw weet: van een fabulous auto & accessoires heb je nooit genoeg. Accessoireslabel Fab. heeft een Citroën DS3 by Fab. ontworpen mét de Fabulous Road Trip Collection. Een unieke collectie die maakt dat je altijd stijlvol onderweg bent. Overal is aan gedacht. De Roadtrip collection bestaat uit: een fabelle parfum om je onderweg op te frissen, een aviator zonnebril tegen de laagstaande zon, stijlvolle goudkleurige ballerina’s omdat high heels achter het stuur niet ideaal zijn en de Fab. clutch die is voorzien van sterrenstuds en precies in het dashboardkastje past. Wil je dus groots uitpakken tijdens de kerst? De Fabulous Road Trip Collection krijg je cadeau bij de aanschaf van een Citroën DS3 Fab.
De auto koop je vanaf 20.890 euro. www.ds3fab.citroen.nl
DS3 FAB keyvisual FAB def

WIN!
Ligt dit unieke autopapierenmapje van accessoirelabel Fab. binnenkort onder jouw kerstboom? Misschien! Wat moet je hiervoor doen? Like #FemmeFrontaal op Facebook en vertel ons waarom jij dit unieke hoesje verdient! Rondom de kerst gaan we hem verloten onder één van onze vrouwelijke likes (oud & nieuw maken kans). Let’s go!

Lees ook:  Dit zijn de genomineerden van Women's World Car of the Year WOW-Award: vrouwelijke krachtpatsers in de autowereld

Comments

comments

Written By
More from Reba de Graaf
Mercedes-Benz A-klasse: Benz style
De nieuwe A-Klasse is volgens Mercedes-Benz een auto voor een nieuw tijdperk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *