Win: Fab. auto/rijbewijs hoesje!

Om de vernieuwde website van FemmeFrontaal feestelijk in te luiden mogen we drie lezeressen blij maken met het razend populaire kentekenhoesje van Fab.!

Een fancy auto, stunning outfit, smashing handtas, chique portemonnee. Alles klopt. Behalve dat lelijke zwarte (nep)lederen autopapierenhoesje van de plaatselijke dealer in je handtas. Praktisch, maar een doorn in het oog. FemmeFrontaal mag drie mooie kentekenhoesjes van Fab. weggeven aan lezeressen van de vrouwelijke kijk op auto’s.

Hoe maak jij kans op één van de drie Fab. kentekenhoesjes?
Pas als jouw huidige autopapierenhoesje echt lelijk en aan vervanging toe is. Of als hij totaal niet past bij de auto die je rijdt. Maak een foto van dat hoesje (ofwel: vodje) en deel dit op FemmeFrontaal Facebook of onder dit bericht (scroll helemaal naar onderen)!

Auto hoesje

Fabienne Chapot (1981) startte in 2006 Fab.: bontgekleurde handige tassen en portemonnees van hoogwaardig kwaliteitsleer, geïnspireerd door haar reizen naar Bali. Vrolijk rebellerend tegen de heersende tassenklasse, besloot Fabienne ook op het Indonesische eiland te produceren. Het resultaat is een kleurrijke mix van Amsterdams lef en Balinees vakmanschap. De fun en funky ontwerpen met iconische opgestikte harten, verkocht tegen eerlijke prijzen, zorgen sindsdien voor een frisse wind in tassenland.

Update 14 maart 2015: prijswinnaars zijn bekend!

Comments

comments

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som
More from Odiel Mennink
Onthulling categoriewinnaars Women’s World Car of the Year 2021
Als opmaat naar de grote finale op Internationale Vrouwendag op 8 maart...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *