Rondje F1 circuit van Monaco, ga je mee?

Al eens een rondje gereden op het circuit van Monaco? Dat kan hè. Het circuit van Monaco is namelijk een stratencircuit. Met échte curbstones waar je de rubber van de Formule 1 auto’s nog op afgedrukt ziet. Het circuit, ook wel  ‘Monte Carlo’ genoemd, loopt grotendeels door de woonwijk van Monte Carlo. FemmeFrontaal Evelin was tijdens haar bandentest voor Bridgestone in Monaco en legt je in een video uit waarom dit circuit zo uniek is!

Rondje F1 circuit van Monaco met FemmeFrontaal

Comments

comments

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!
More from Evelin Dorssers
Automode voor de vrouw
Mijn kledingkast hangt vol met kleding van mijn favoriete modedesigners. Van Adidas...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *