Rondje F1 circuit van Monaco, ga je mee?

Al eens een rondje gereden op het circuit van Monaco? Dat kan hè. Het circuit van Monaco is namelijk een stratencircuit. Met échte curbstones waar je de rubber van de Formule 1 auto’s nog op afgedrukt ziet. Het circuit, ook wel  ‘Monte Carlo’ genoemd, loopt grotendeels door de woonwijk van Monte Carlo. FemmeFrontaal Evelin was tijdens haar bandentest voor Bridgestone in Monaco en legt je in een video uit waarom dit circuit zo uniek is!

Rondje F1 circuit van Monaco met FemmeFrontaal

Comments

comments

More from Evelin Dorssers

Wie gaat er mee naar het Drift & Lippenstift Event op 22 april?

Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *