Armin spint geen platen maar wielen

Armin

En wel van de nieuwe Jaguar F-PACE. Daarmee is Armin de eerste in Nederland die de nieuwe Jaguar met 279 kW/ 380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor rijdt.

Zijn ongekende passie voor muziek en perfectionisme hebben ervoor gezorgd dat Armin van Buuren al vijf keer is uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Naast zijn passie voor muziek, heeft hij ook een passie voor sportieve auto’s. Dit was dan ook de reden om Jaguar-ambassadeur in Nederland te worden en deze samenwerking is inmiddels zelfs internationaal doorgezet. De top-DJ speelde voorheen al een belangrijke rol in de social media campagne van de Jaguar XE, de succesvolle sports sedan.

Armin

Aansluitend op deze campagne heeft van Buuren de Jaguar XE S gereden. Nu de F-PACE de weg op kan, ruilt hij zijn XE S in. “De Jaguar F-PACE is gewoon ideaal voor mijn gezin. Je hebt alle ruimte, maar dan wel in combinatie met de sportiviteit van Jaguar. Ik heb gekozen voor de F-PACE S met de 279 kW/380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor. Zowel de sound als het karakter van deze V6 is opzwepend – je begrijpt dat me dat zeer aanspreekt. De auto is helemaal volgens eigen wensen samengesteld. Alles zit erop: uiteraard het high-end Meridian sound system en ook 22-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, lederen bekleding, een glazen panoramadak en het multimedia-/infotainmentsysteem InControl Touch Pro – de vibe in de auto is uniek. Ook daarom vind ik het geweldig dat ik de eerste ben die deze auto in Nederland rijdt!”, aldus ’s werelds beste DJ over zijn nieuwe aanwinst.

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Armin

F-Pace vanaf 3 juni bij de Jaguar-dealer

Vlak voor de officiële Nederlandse dealerintroductie, nam Armin van Buuren zijn eigen F-PACE in ontvangst. Nu is de Jaguar F-PACE bij alle Nederlandse Jaguar-dealers te zien én te rijden. De sportieve SUV is met zowel benzine- als dieselmotoren. Hij is leverbaar vanaf € 53,750. – (F-PACE 2.0 D 132 kW/180 pk). En wij testen de nieuwe F-Pace eind juni.

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Dit is de top 5 meest sexy auto’s van 2020
Het einde van dit (bovenal bijzondere) jaar is in het zicht. Tijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *