Wie verdient er volgens jou een weekendje rijden in een gloednieuwe Mazda MX-5? (WIN!)

Mazda MX-5

Deze maand pakken we het, in samenwerking met Mazda Motor Nederland, iets anders aan: je kunt niet zelf winnen, maar je kunt iemand anders laten winnen, yeah! Hoe lief is dat? We zoeken namelijk een autogekkie die volgens jou een weekend rijden in een Mazda MX-5 verdient. JIJ bepaalt dus wie er kans maakt op een weekendje cruisen in deze gave auto!

Wie gun jij deze mooie kans? Wie wil jij verrassen? Wie verdient er een te gek cadeau van jou? Wie verdient er een bloemetje? Wie kan wel wat MX-5-liefde gebruiken? Kortom: Heb jij een bijzonder iemand in je omgeving die deze unieke ervaring verdient?
Laat ons weten wie dat is en waarom die persoon een weekend rijden in de MX-5 verdient!

–> Reageer onder dit artikel of op Facebook FemmeFrontaal!

Uit alle reacties kiezen wij donderdag 6 oktober een winnaar, die maken wij bekend via Facebook én de website!

Over de Mazda MX-5
De Mazda MX-5 is de bestverkochte roadster wereldwijd. Het design is met recht hot, classy en laid back te noemen. In 1991, 2002 en 2006 is de oude Mazda MX-5 zelfs uitgeroepen tot ‘Playboy Car Of The Year‘. En in 2016 is de nieuwe Mazda MX-5 bekroond met de titel ‘World Car of the Year 2016’, ‘World Car Design of the Year 2016’ en ‘Dreamcar of the Year’ in de Women’s World Car of the Year. Met zijn hoge koppel bij lage toeren vreet deze MX-5 het asfalt en de bochten op. En hoe meer bochten, hoe meer adrenaline. Het recept voor fun deze zomer! Lees de volledige rij-impressie met de Mazda MX-5!

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’

Spelregels:
We belonen alleen fans van FemmeFrontaal, dus je moet eerst vrienden met ons worden. Ben je een ‘win-actie maniak’, dan kun je de prijs op je buik schrijven. De actie loopt tot en met donderdag 6 oktober. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Flexibiliteit is gewenst bij het reserveren van de Mazda MX-5 voor het innen van de prijs. Dit vanwege de beperkte beschikbaarheid en reeds gemaakte reserveringen.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Masterlist: welke auto’s zijn in de race voor Women’s World Car of the Year 2017?
De komende maand wordt spannend want op 11 november 2017 weten we...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *