KERSTMAN DEELT UIT: ANTICHIC X INFINITI CLUTCHES! HOE? CHECK SNEL DE VIDEO!

Antichic x Infiniti

FemmeFrontaal test nét voor Kerst de stoere Infiniti Q30. Een SUV die in samenwerking met het tassenlabel AntiChic is ontworpen. En omdat wij heel blij worden van de clutches van AntiChic mogen wij er van Infiniti 10 weggeven onder trouwe fans van FemmeFrontaal! Zie jij jezelf al shinen met dit tasje op NYE?

Wat moet je ervoor doen?
Laat je familie en vrienden dan weten hoe zo’n grote fan je bent van FemmeFrontaal. Verklaar ons de liefde. Het maakt ons niet uit hoe. Filmpje, foto, gedicht. Alles mag, als je het maar hieronder post én via Facebook onder de update!

En oh ja, abonneer je ook even op ons YOUTUBE KANAAL. Vinden wij leuk!

Nabrander:
Wij belonen alleen fans van FemmeFrontaal. Ben je een win-actie maniak, dan kun je de prijs wel op je buik schrijven. Je kunt ons tot 23 december online de liefde verklaren. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Comments

comments

Lees ook:  Dit zijn de genomineerden van Women's World Car of the Year WOW-Award: vrouwelijke krachtpatsers in de autowereld
Written By
More from femmefrontaal
Lancering campagne ‘Auto AAN, Tinder UIT’
Bijna 15% van de auto-ongelukken in de spits wordt veroorzaakt door Tinderende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *