Ga dit zien: 41.999 led lampjes op een Lexus IS!

Lexus LIT IS

Nu ben ik zelf een grote Dua fan en over Ansel Elgort op mijn scherm zal je mij ook niet snel horen klagen, maar als dat nog niet genoeg reden is om deze video te bekijken dan halen de 41.999 led lampjes op de nieuwe Lexus IS je vast over.

De video clip promoot de nieuwe IS sedan van Lexus op een manier die onze aandacht in ieder geval trekt. De “LIT IS”, oftewel de lichtgevende Lexis IS heeft zijn eigen hoofdrol in Dua Lipa’s nieuwe videoclip voor haar hitsingle “Be the One”. Meer dan 800 meter aan LED verlichting, één voor één op de auto bevestigd, laten de LIT IS van je beeld springen. Dit ongelofelijke en lichtelijk over the top kunstwerk doet meer dan aan en uit knipperen. De LED installatie reageert op zowel muziek als gebaren en één ding is zeker: niemand ziet je nog over het hoofd in het verkeer, hoe groot die dode hoek ook is.

De echte techno’s en Lexus fans onder ons, kunnen hier meer van de Lexus LIT IS zien:

Een unieke samenwerking tussen Lexus en Vevo waar onze, op benzine lopende hartjes blij van worden. Vanaf 1m28 Bekijk hem hier:

Comments

comments

Lees ook:  De gevolgen van een vies auto-interieur
More from Isabeau Kamphuis
IAA Frankfurt autoshow 2017: een kleine vooruitblik
De grootste autoshow van het jaar is hier! 120 jaar na de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *