Vlog: Melanie vertelt waarom je naar de documentaire De Autovakmannen moet!

Autovakmannen

In de documentaire Autovakmannen neemt filmmaker Gwen Jansen je mee in het dagelijkse wel en wee van autobedrijven. De hoofdpersonen, waaronder onze Melanie van Rossem (je weet wel #MelsAutovlog), staan allemaal voor belangrijke keuzes waarbij ze gebaande paden moeten verlaten. Kunnen ze alle technische ontwikkelingen nog wel bijhouden? Hoe bereiden ze zich voor op de toekomst? Of zijn ze daar helemaal niet mee bezig?

Kun je niet wachten om Melanie op het witte doek te bewonderen? Je kunt de film tot en met half maart onder meer bekijken in Pathé bioscopen in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Pas jij ook in het hokje ‘Autovakmannen’, dan mag je misschien gratis naar de film, whooohooo!

Oh ja, Mel vertelt je zelf nog even waarom je er naartoe moet!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Vlog: dit gebeurt er onder de motorkap van je auto? #MelsAutoVlog 2

Wij houden van onze auto. We geven hem een koosnaampje en verwennen hem...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *