Vlog: Melanie vertelt waarom je naar de documentaire De Autovakmannen moet!

Autovakmannen

In de documentaire Autovakmannen neemt filmmaker Gwen Jansen je mee in het dagelijkse wel en wee van autobedrijven. De hoofdpersonen, waaronder onze Melanie van Rossem (je weet wel #MelsAutovlog), staan allemaal voor belangrijke keuzes waarbij ze gebaande paden moeten verlaten. Kunnen ze alle technische ontwikkelingen nog wel bijhouden? Hoe bereiden ze zich voor op de toekomst? Of zijn ze daar helemaal niet mee bezig?

Kun je niet wachten om Melanie op het witte doek te bewonderen? Je kunt de film tot en met half maart onder meer bekijken in Pathé bioscopen in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Pas jij ook in het hokje ‘Autovakmannen’, dan mag je misschien gratis naar de film, whooohooo!

Oh ja, Mel vertelt je zelf nog even waarom je er naartoe moet!

Comments

comments

Lees ook:  Hier moet je op letten bij het kopen van een telefoonhouder voor in de auto
Written By
More from femmefrontaal
Kan het dak eraf? Check de cabrioradar!
Kan het dak er vandaag af? Check het antwoord vanaf vandaag op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *