Flitsmeister zoekt kritische dames die niet op hun mondje gevallen zijn!

Flitsmeister

Op vrijdagmiddag 12 mei ben je van harte welkom om je mening te geven over de app die jou vast ook al heel wat boetes heeft bespaard. Wat moet er anders en wat moet er niet veranderd worden? Ook delen zij hun toekomstplannen en horen ook daar graag jouw mening over. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Meld je dan aan door je naam en e-mailadres hierrrr hier in te vullen dan nodigen ze je graag officieel uit! Met 11 mannen en 2 vrouwen op de werkvloer bij Flitsmeister is de mening van de vrouwelijke kilometervreter meer dan welkom dus geef je op!

 

 

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
More from Odiel Mennink
Ondernemer? 6 redenen om een bestelauto aan te schaffen
De bestelautomarkt groeit hard. Zo is het aantal verkopen van elektrische bestelauto’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *