De dashcam: mis nooit meer een moment om te delen!

dashcam

‘Sharing is caring’. Een update delen op social media is dé manier om iedereen te laten zien welke unieke plekjes je nu weer bezoekt. Een romantisch weekendje weg met je lover, je nieuwe outfit of een ‘girls night out’; dat moet natuurlijk gedeeld worden. Tegenwoordig is iedereen overal en altijd ‘connected’.

Toch moet je soms je telefoon even negeren. In de auto bijvoorbeeld. Appen, bellen of scrollen achter het stuur, dat is natuurlijk ‘not done’. Alleen: hoe houd je je vrienden en volgers op de hoogte van jouw belevenissen onderweg? Daar is een oplossing voor.

Dé nieuwe gadget die jouw autoleven leuker én makkelijker maakt: de dashcam!

En bovendien hangt zo’n cam echt niet alleen voor de likes aan het voorraam. Er is namelijk nog een reden waarom een autocamera helemaal geen gek idee is.

Raak je betrokken bij een ongeval? Het achterhalen van wie er nou eigenlijk schuld heeft, is dankzij de beelden een stuk makkelijker geworden. Na een botsing is het niet meer jouw woord tegen dat van de stuntpiloot die je geen voorrang gaf. Je hebt alles immers haarfijn op je geheugenkaart staan. Je schade online melden bij je verzekeraar, filmpje uploaden; voor je het weet is jouw auto weer in topconditie.

Verzekeraars zijn overtuigd van de gadget. Sluit je bijvoorbeeld een verzekering af bij HEMA Verzekeringen en krijg je met schade te maken? Dan kun je de beelden van je dashcam gebruiken bij het bepalen van de aansprakelijkheid. Omdat autorijden al duur genoeg is, heeft HEMA een toffe actie. Sluit nu een WA + Volledig Casco Autoverzekering (allrisk) af en ontvang gratis een iON Dashcam (t.w.v. € 179,-)! Film jouw auto-avonturen of ‘betrap’ wegmisbruikers en beschik over keihard bewijs bij schade. De actie loopt tot en met 31 mei 2017. Kijk voor de actievoorwaarden op www.verzekerdbijhema.nl.
dashcam

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
FemmeFrontaal organiseert Ladies Only rij-events voor jouw bedrijf!
Met jouw merk de vrouwelijke doelgroep bereiken? Wij helpen je! Wil jij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *