Hoge hakken echte banen

TopGear magazine ligt met ezelsoortjes op mijn nachtkastje. Op mijn Iphone staan de apps Cars2010 en iKenteken. Iedere zondagavond staat de tv om 21.00u afgesteld op BBC2 TopGear...

TopGear magazine ligt met ezelsoortjes op mijn nachtkastje. Op mijn Iphone staan de apps Cars2010 en iKenteken. Iedere zondagavond staat de tv om 21.00u afgesteld op BBC2 TopGear. En tijdens mijn eerste date met mijn huidige vriend stelde ik hem vrijwel direct de vraag “In welke auto rij jij?” En… houd je hart vast; mijn vriend rijdt in een Volkswagen Golf Plus. Ik dacht altijd dat deze auto alleen door 55-plussers werd gereden. Daar slaat het woordje ‘plus’ op de achterbumper van de Golf toch op? Kortom; volgens mijn vriendenkring vertoon ik duidelijke de symptomen van het syndroom dat ‘autojunk’ heet.

Comments

comments

Lees ook:  De gevolgen van een vies auto-interieur
More from Odiel Mennink
Jaguar F-Pace winnaar Women’s World Car of the Year 2016!
De Women’s World Car of the Year 2016 award gaat dit jaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *