BMW introduceert BMW 2-serie Coupé

In maart pas verkrijgbaar en nu al breed uitgemeten in het nieuws. BMW introduceert vandaag de nieuwe BMW 2-serie Coupé. 'Hé, die ken ik ergens van?' zul je denken. Nou, dat klopt. Zijn voorganger was de BMW 1-serie Coupé. De nieuwe 2-serie onderscheidt zich door zijn iets bredere schouders en lengte. Bovendien heeft hij de smart & sexy looks van een BMW anno nu.

In maart pas verkrijgbaar en nu al breed uitgemeten in het nieuws. BMW introduceert vandaag de nieuwe BMW 2 serie Coupé. ‘Hé, die ken ik ergens van?’ zul je denken. Nou, dat klopt. Zijn voorganger was de BMW 1 serie Coupé. De nieuwe 2 serie onderscheidt zich door zijn iets bredere schouders en lengte. Bovendien heeft hij de smart & sexy looks van een BMW anno nu.

BMW hoopt dat de nieuwe 2 serie wederom een groot succes wordt. Van het vorige model, de 1-serie Coupé, hebben ze er maar liefst 150.000 exemplaren van verkocht, wereldwijd. Niet gek voor een nichemarkt. Je moet er toch liefhebber voor zijn. De prijs – slik – is niet mals: 37.700 euro staat er straks op het prijskaartje van deze wonderschone Duitser. Voor zo’n bedrag mag hij niet teleurstellen vinden we, hij heeft namelijk voldoende concurrenten op de markt. Maar hey, hoe graag willen we deze nieuwe telg testen? Op een schaal van 1-10, heel heel heel graag. Dus BMW, kom maar op. We laten ons verrassen volgend jaar!

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
More from Odiel Mennink
Kristina Bozilovic ambassadeur Jaguar XF
Businesslady Kristina Bozilovic heeft vandaag de sleutels van haar nieuwe Jaguar XF...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *