FemmeFrontaal kerst cadeautips!

Heb jij geen idee wat je dit jaar moet kopen voor onder de boom? Of heeft je schoonmoeder al drie keer om jouw eigen kerstlijstje gevraagd? FemmeFrontaal selecteerde de allerfijnste autocadeau’s voor onder de kerstboom: van goedkoop tot een beetje aan de prijs.

Heb jij geen idee wat je dit jaar moet kopen voor onder de boom? Of heeft je schoonmoeder al drie keer om jouw eigen kerstlijstje gevraagd? FemmeFrontaal selecteerde de allerfijnste autocadeau’s voor onder de kerstboom: van goedkoop tot een beetje aan de prijs.

Life is a Journey
Met dit exclusieve Rituals autoparfum maak je je auto tot een tweede huis. Het parfum wordt geactiveerd door de luchtstroom uit de blower en is verkrijgbaar in vier geuren.
Prijs € 9,50

Beetle bedel
Het zijn de kleine dingen die het grote onderscheid maken. Verzamel deze Beetle bedels en stel zo je eigen karakteristieke sleutelhanger samen.
Prijs: € 38,59

Driving gloves
Weer of geen weer, autorijden doen we met driving gloves, ofwel autohandschoenen. De driving gloves zijn overgekomen uit Amerika waar sterren als Rihanna er mee gespot zijn. Deze Italiaanse leren autohandschoenen zijn stoer, sportief en toch erg vrouwelijk.
De vingerloze autohandschoenen zijn €  92,00 en met vingers €  93,00.

Keukentafelboek
Bij de autoliefhebber ligt er thuis natuurlijk een autoboek op tafel als inkijkexemplaar voor tijdens de koffie. Je hoeft niet eens een Porsche rijder of BWM fan te zijn om deze mooi vormgegeven hardcover boeken van teNeues books op tafel te hebben liggen.
Prijs: $ 125.00

High heels & PK’s
Hoge hakken en pk’s combineren? Geef je moeder,vriendin, dochter, minnares of vrouw dan op voor een pure rij-ervaring op het circuit van Zandvoort. Onder begeleiding van topinstructeurs en een vrije baan kan ze gassen wat ze wil! Meer informatie en actuele prijsinformatie over raceclinics surf naar DolfDekking.nl.
Prijs vanaf: € 385,00

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid

Nagellak in carrosseriekleur
Met de introductie van de nieuwe Volvo S60 kwam het automerk met matching nagellak in de drie natuurtinten: Vibrant Copper, Cosmic White en Ember Black. Hiermee kunnen fashionable Volvo rijdsters hun nagels lakken in de kleur van de auto. De lakjes zijn verkrijgbaar via de Volvo-dealer.
Prijs: NB

Net echt, een Audi R8
Past de waanzinnige Audi R8 toch niet helemaal binnen het budget, dan kun je altijd nog kiezen voor een schaalmodel.
Prijs: 45,70

Photo credits TeNeuesbooks:
© THE PORSCHE BOOK – THE BEST PORSCHE IMAGES MADE BY FRANK M. OREL, published by teNeues, www.teneues.com, Photo © 2010 Frank M. Orel. www.FOTOSTUDIO-OREL.de

Comments

comments

Written By
More from Reba de Graaf
De bruid… in de witte sportwagen
Vraag je een vrouw wat haar favoriete auto is dan blijft het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *