ADAM opent deuren in A’dam

Opel’s enige en echte lifestyle autootje, de ADAM, kun je vanaf nu al in hartje Amsterdam bekijken, betasten en berijden. Opel zet hoog in met haar nieuwe fashionstatement, want befaamd DJ Hardwell is nu het gezicht van de ADAM!

Opel’s enige en echte lifestyle autootje, de ADAM, kun je vanaf nu al in hartje Amsterdam bekijken, betasten en berijden. Opel zet hoog in met haar nieuwe fashionstatement, want befaamd DJ Hardwell is nu het gezicht van de ADAM!

De samenwerking tussen de DJ en Opel ADAM werd gisteren wereldkundig gemaakt bij het openingsevent van de ADAM Store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262 in Amsterdam. Schuin achter de Dam. Überhip Amsterdam was present en we werden verrast met smurfblauwe champagne, verslavende Mojito’s, ingewikkelde hapjes en funky dance van de DJ. Al een statement op zich. Opel zegt met de ADAM de personalisatiekampioen van autoland te zijn. Of je nu wel of geen gevoel voor mode of stijl hebt, jij kleedt hem alvast aan. Vanaf maart is de kekke vierwieler pas te zien bij de dealer in de regio. Tot die tijd kun je dus alvast ADAM proeven, voelen en beleven in de ADAM Store. De winkel is geopend tot 1 april 2013.

FemmeFrontaal heeft in november de nieuwe ADAM al even mogen testen. Lees hier onze rij-impressie met de Opel ADAM ‘Fashionably late’.

DJ Hardwell

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
More from Odiel Mennink
Mitsubishi Outlander PHEV: drie doldwaze maanden
Elke persconferentie van een automerk start met een lijst successtories , zoals:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *