Fiat 500L lanceert video gericht mamma’s

Autofabrikanten vinden het lastig om vrouwen te bereiken of te verleiden met hun campagnes en automodellen. Feit. Fiat doet in Engeland opnieuw een serieuze poging. De nieuwe campagne van de Fiat 500L in Engeland richt zich op moeders!

Autofabrikanten vinden het lastig om vrouwen te bereiken en te verleiden met hun campagnes en automodellen. Feit. Fiat doet in Engeland opnieuw een serieuze poging. De nieuwe campagne van de Fiat 500L in Engeland richt zich namelijk op moeders! Met een ‘gangsta rap’ van een typisch hippe Engelse moeder met adhd kids, een man die zondags het vlees snijdt thuis en veel moederlijke stress in en rondom het huis.

In de campagne wordt de Fiat 500L neergezet als een funky, praktisch en vrouwelijke familiewagen. Met vijf deuren en 400 liter bagageruimte is de 500L natuurlijk ook een stuk praktischer dan de chique Fiat 500. Echter heeft de 500L naar ons idee eigenlijk meer weg van de koddige Multipla. Maar goed, die naam verkoopt natuurlijk niet.

Wat vinden jullie van de video? Grappig, raak of slaat Fiat hier de plank compleet mis?

Comments

comments

Lees ook:  Lexus UX 300 e: liefde op het tweede gezicht?
More from Odiel Mennink
CEO Peugeot Linda Jackson over Women’s World Car of the Year 2022, de Peugeot 308
Op internationale vrouwendag won Peugeot met haar 308 de wereldwijde autoprijs van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *