Alain Clark in de ban van Miss Evoque

Twee weken geleden is Alain Clark met zijn Range Rover Evoque Coupé gefotografeerd door gerenommeerd fotograaf Rahi Rezvani.

Twee weken geleden is Alain Clark met zijn Range Rover Evoque Coupé gefotografeerd door gerenommeerd fotograaf Rahi Rezvani. Alain Clark, popmuzikant en babemagnet, is onder meer bekend van het nummer ‘Father and Friend’ dat in de lijst staat van de meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio. Met de fotoshoot onderstreept de fotograaf de eigenschappen die Clark en de Evoque gemeen hebben: ambitie, succes.

Alain zei tijdens de overhandiging van zijn Range Rover Evoque: “Ik had de Evoque natuurlijk al zien rijden, maar als je er dan zelf in rijdt, is dat toch wel een bijzondere ervaring. Het design is heel mooi en de auto is subliem afgewerkt, zowel het interieur als de buitenkant. Daarnaast beschikt de auto ook nog over een flinke geluidsinstallatie, waardoor het zeker voor een muzikant een genot is om erin te rijden. Ik heb natuurlijk meteen geprobeerd hoe de wegligging is in de sneeuw. Het geeft je echt een veilig gevoel dat je ondanks de weersomstandigheden zoveel controle hebt over de auto.”

Dit pareltje van Land Rover is compacter, lichter en wendbaarder, maar vooral begeerlijker dan haar grotere en oudere broers. De Range Rover Evoque werd voor het eerst onthuld in 2008 als concept car. De Evoque is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd, ideaal voor gebruik in en rondom de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op architectuur uit grote steden en spreekt dan ook vooral een jonger, meer stedelijk georiënteerd publiek aan. De Range Rover Evoque is in Nederland verkrijgbaar vanaf €43.900 inclusief BTW en BPM. Alain Clark rijdt nu trots een Fuji White Range Rover Evoque Coupé Dynamic in de krachtigste dieselmotor-uitvoering. Nieuwsgierig hoe Miss Evoque rijdt? Lees dan nu de FemmeFrontaal rij-impressie met de Range Rover Evoque. Wij waren onder de indruk! Niet alleen Alain Clark is een babemagnet…

Lees ook:  BMW i5: kan de nieuwe Fünfer als EV haar reputatie waarmaken?

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Rijtest Honda NSX: Snel, bruut en stijlvol
Bij de eerste aanblik op de nieuwe Honda NSX trappel ik van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *