Ik Hou Van Holland Mini

Met een knipoog naar de MINI’s die vanaf volgend jaar in Nederland worden gebouwd, komt MINI nu met een compleet pakket voor de MINI, MINI Clubman en MINI Countryman met de toepasselijke naam: Holland Street. Een Mini met Nederlands dakje. Wij hebben nu al zin in de Koninginnedag!

Met een knipoog naar de MINI’s die vanaf volgend jaar in Nederland worden gebouwd, komt MINI nu met een compleet pakket voor de MINI, MINI Clubman en MINI Countryman met de toepasselijke naam: Holland Street. Een Mini met Nederlands dakje. Wij hebben nu al zin in de Koninginnedag!

MINI introduceert de MINI Holland Street: een super complete MINI voor de ‘Hollandse’ markt. Voor iedereen die er voor durft uit te komen dat hij of zij van Holland houdt! De ultieme dienstauto voor onze nieuwe koningin.

Je rijdt al een Mini Holland vanaf 20.995 euro. De Holland Street is uitgerust met een goodie bag aan hebbedingetjes waar je niet zonder kan onderweg; navigatie, airconditioning, sportstoelen met stof/lederen bekleding, multifunctioneel met leder bekleed sportstuur, MINI Connected, Cruise Control, Chroom Line interieur en exterieur, 16 inch lichtmetalen velgen 6-Star Twin Spoke (Countryman 17 inch), witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen. De Nederlandse dakvlag is niet standaard op de Holland Street maar wel optioneel tegen een meerprijs te verkrijgen bij de MINI dealer. Daarvoor moet je wel wat extra Beatrixmuntjes voor neertellen… We love it!

Signature song
“Holland, met je koetjes en je weiden
Ik mag jou zo gaarne leiden
Met je molens aan de vliet
Holland, al trek ik naar vreemde stranden
En doorkruis ik alle landen
Jou vergeten doe ik niet”
Heintje, ik hou van Holland

Lees ook:  Lexus LBX: de kleinste die de grootste moet worden

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Kia Ceed Sportswagon: lekker volstouwen én mee op reis!
Mijn testauto’s maken regelmatig kennis met het Europese asfalt. Zo ook de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *