Like FemmeFrontaal en maak kans op car perfume van Rituals!

Bij meer dan 400 likes op Facebook FemmeFrontaal mogen we een aantal groupies blij maken met het exclusieve Car Perfume van Rituals!

Bij meer dan 400 likes op Facebook FemmeFrontaal mogen we een aantal groupies blij maken met het exclusieve Car Perfume van Rituals! 

Je auto ruikt toch altijd net even iets anders als je vent er in gereden heeft. Of als je je kids rechtstreeks uit de blubber in je auto op de achterbank ingekropen. Of als de autodealer het interieur van je auto heeft ondergespoten met vieze ‘hij-is-weer-als-nieuw’ cockpitspray. Of simpelweg als het drukke verkeer zorgt voor hectiek en stress. Rituals heeft vier Car Perfumes die deze stressvolle momenten omtoveren naar rustgevende heerlijke ruikende momenten.

Life is a Journey’ – Met dit autoparfum maak je je auto tot een tweede huis. Het parfum wordt geactiveerd door de luchtstroom uit de blower en is verkrijgbaar in vier geuren. De houten diffuser met satijnen voering is eenvoudig te klikken op de ventilator van je auto, waarmee ook de hoeveelheid van de verspreiding van het parfum kan regelen. De vier geuren: Eucalyptus en Rozemarijn (Hammam), Sandelhout en Copaiba (Sacred Fire),Vetiver en zuiverende Salie (Spring Garden), Kersenbloesem en Rijstmelk (Sakura). Prijs € 9.50.

Namens Rituals mag FemmeFrontaal een aantal autoparfums weggeven aan haar fans. Een klein Oprah momentje dus! Wat je daarvoor moet doen: Like & Share de Facebooksite van FemmeFrontaal. Bij meer dan 400 likes geven we de parfums weg! Alle FemmeFrontaal fans maken kans!

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Nieuwe Opel Insignia: Best Blits!
De tijd dat Opel deed waar het goed in is, degelijke auto’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *