FemmeFrontaal ontmoet Opel Cascada

De Opel Cascada wordt als midsize cabriolet dit voorjaar aan de Europese markt geïntroduceerd. Beter en knapper dan de Volkswagen Golf cabriolet? Ja. Goedkoper dan de BMW 3-serie, Eos en C70? Ja. Mazzel, want die laatste twee verlaten binnenkort ook nog eens het strijdtoneel. FemmeFrontaal test de Opel Cascada volgende week. Inclusief flirtfactor, want ja, we zijn dan niet voor niets in Monaco!

Er gaat niets boven het rijden met de zon op je gezicht en de wind in je haren. En dat met vier vriendinnen of met manlief en twee kleine koters tegelijk graag!

Een cabriolet vinden die knap en betaalbaar is én ruimte biedt voor vier personen, is nogal een uitdaging voor als je weleens wat anders wilt dan een lousy dakraampje. Of die gave cabriolet is een gezellige tweezitter, of hij is qua prijs ‘way out of your league’ of het is een Fransman. En van die Fransoos moet je maar net houden. Nu is er de Cascada, van Opel. Deze Duitser wordt als midsize cabriolet dit voorjaar aan de Europese markt geïntroduceerd. Beter en knapper dan de Volkswagen Golf cabriolet? Ja. Goedkoper dan de BMW 3-serie, Audi A3, Eos en C70? Ja. Mazzel, want die laatste twee verlaten binnenkort ook nog eens het strijdtoneel. FemmeFrontaal test de Opel Cascada volgende week. Inclusief flirt factor, want ja, we zijn dan niet voor niets in Monaco!

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
More from Odiel Mennink
Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30
Of rijden op een 3,7 kilometer lang ijs-parcours met 75 bochten de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *