Hoofdrol voor nieuwe Jaguar F-TYPE in korte film ´Desire´

Zit je lekker op de bank en heb je een zak M&M’s bij de hand? Dan zit je helemaal klaar voor een echte actiefilm met in de hoofdrol die nieuwe Jaguar F-TYPE!

Zit je lekker op de bank en heb je een zak M&M’s bij de hand? Dan zit je helemaal klaar voor een echte actiefilm met in de hoofdrol die nieuwe Jaguar F-TYPE!

Samen met het Amerikaanse Ridley Scott Associates (RSA) maakte Jaguar deze korte film (bijna 13 minuten) ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe F-TYPE. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door de Engelse acteur Damian Lewis, die schittert naast Jordi Mollà en de Amerikaanse Shannyn Sossamon.

Regisseur Adam Smith van Ridley Scott Associates kondigde de film aan, waarna hij het project omschreef als “een spannend avontuur, een klassiek verhaal vol verraad, wraak, passie en hebzucht.”

Speciaal voor de film schreef singer-songwriter Lana Del Rey de titelsong ‘Burning Desire’. Ook de Amerikaanse zangeres is vol lof over de samenwerking met Jaguar: “Ik ben altijd een groot filmliefhebber geweest, en ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van deze introductie en dit project met Damian Lewis. Als artiest moet je soms moeilijke beslissingen nemen. Dat betekent onder je eigen weg kiezen, en vasthouden aan je passie. Na mijn samenwerking met Jaguar is het goed om te weten dat ik niet de enige ben met creatieve idealen.”

De F-TYPE is de eerste tweezits sportauto sinds Jaguar vijftig jaar geleden de legendarische E-TYPE introduceerde. Ook FemmeFrontaal is gefascineerd door deze Engelse gentleman. Het verlangen is groot. Hij staat dan ook op de FemmeFrontaal bucketlist deze zomer!

Comments

comments

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024
More from Odiel Mennink
FemmeFrontaal ontmoet Opel Cascada
De Opel Cascada wordt als midsize cabriolet dit voorjaar aan de Europese...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *