Winactie: dagje picknicken met de Nissan Figaro

Helemaal verliefd op de Nissan Figaro? En verslaafd aan picknicken? Dan heeft FemmeFrontaal in samenwerking met de Figarospecialist een superleuke zomerse winactie voor jou!!

Helemaal verliefd op de Nissan Figaro? En verslaafd aan picknicken? Dan heeft FemmeFrontaal in samenwerking met de Figarospecialist een superleuke zomerse winactie voor jou!! Trommel je geliefde, je liefste vriend of vriendin, je minnaar of minnares op en doe allemaal mee. Dan maak je namelijk maximaal kans op een dagje weg in de onvergetelijke en unieke Nissan Figaro mét gevulde picknickmand van FemmeFrontaal!

Hoe kun jij een zomers ‘Dagje weg met de Nissan Figaro & FemmeFrontaal picknickmand winnen?
Laat ons weten WAAROM jij, jouw geliefde, je oma, je vriendin, je vriend, je ‘whatever’ een dagje weg met de Nissan Figaro verdient! Laat HIER op de website je reactie achter of op Facebook FemmeFrontaal.

Nissan FigaroDe Nissan Figaro heeft ons FemmeFrontaal hart voor altijd gestolen. Het meest unieke retro-autootje ever. Het hartveroverende karretje werd ruim twintig jaar geleden als conceptcar tijdens de Tokyo Motorshow geïntroduceerd met de nostalgische slogan: ‘Back to the future’. Het idee van de Japanse ontwerper was dat moderne luxe en techniek uit de jaren negentig in een klein artistiek stadsautootje konden worden gestopt. In de gedaante van een verleidelijk lieve vierwieler uit de fifties. Van deze Nissan rijden er slechts 20.000 stuks rond in de wereld. In de jaren negentig is het autootje van Japan naar Groot-Brittannië geïmporteerd. De Figaro werd in Engeland een rage toen Madonna, op tournee in Japan, de Figaro spotte en er ook eentje voor op haar driekilometer lange oprit wilde hebben. De Britse wannabe’s volgden al snel. En de Figaro werd een hit in Engeland. In Nederland rijden er slechts 56 exemplaren rond van de Figaro. Lees ook FemmeFrontaal rij-impressie met de Nissan Figaro ‘Beautiful Stranger’.

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Note: Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden. Winactie loopt tot 17 juni.

Winactie wordt mogelijk gemaakt door de Figarospecialist & FemmeFrontaal.nl. Vormgeving winactie: door Arjan Bruinstroop | twitter @ brnstp

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Zeven stijlvolle auto’s die je kunt personaliseren!
Ben je op zoek naar een stadsautootje dat lekker opvalt tijdens het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *