Fashion & Cars: Fisker Karma

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Deze week is de brute en elegante elektrisch aangedreven Fisker Karma aan de beurt!

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Deze week is de brute en elegante elektrisch aangedreven Fisker Karma aan de beurt!

“We get you hot, not the planet”
Dit is geen mutsenauto. Maar een vierwieler voor een vrouw met ballen die elk obstakel als een Batwoman – smal landweggetje, krappe bocht, eng steegje of overvolle parkeerplaats – durft te trotseren met haar waanzinnige Batmobiel.
Schuif in de gladde lederen zetels, aai met je handen over het stuur en je voelt je in de Fisker Karma als een waar prinsesje. Het interieur van de Karma heeft een eigen signatuur. Rustig, ingetogen en door de gebruikte duurzame materialen aaibaar en warm.  De auto parkeren is even peentjes zweten als je niet gewend bent om in een krachtpatser te rijden. Gelukkig helpen de parkeersensoren rondom de auto je de uitdaging aan te gaan met het enge parkeervak. De thumbs up onderweg komen voornamelijk van het mannelijke geslacht. Met die verlangende blik, staren ze de  Fisker Karma na: ‘Wow, die machine is veel vetter dan de mijne!’.  Een supercar die elektrisch is aangedreven. Rijden in deze verleidelijke bolide doet je beseffen hoe zen het is om een luxe stille auto te rijden. Hoewel de slogan ‘We get you hot, not the planet’ nog weinig wordt gebruikt door Fisker, we love it! Want ladies. If you can afford it, flaunt it! Lees hier de volledige rijtest van FemmeFrontaal met de Fisker Karma.

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico

Ideale outfit van Stijlmeisje
Dress to impress dacht styliste Imke bij haar eerste kennismaking met de Fisker Karma. Voor deze imponerende eco-car heeft ze een fashionable duurzame creatie uitgezocht : stunning, eco conscious, creatief, trendy en elegant. Hot stuff!

1. Witte rok met panelen structuur – Mango
2. Blazer Mila Leatherlook – Aaiko
3. Perzik kleurige tanktop – Modström (via We Like Fashion)
4. Pumps – Michael Kors (via Omoda)
5. Milieuvriendelijke Tokyo Bag – The Good Flock
6. Horloge –Triwa
7. Zonnebril – Shwood

Zoek je meer fashioninspiratie bezoek dan de website van Stijlmeisje . Volgende week scoren we een funky outfit voor bij de stadse Opel ADAM. So stay tuned!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Finnano Fenno: creatief met oude auto’s
Hoe fotogeniek en inspirerend klassieke auto's zijn laat de Italiaanse ontwerper Carlo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *