Fashion & Cars: BMW 1-serie cabrio

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende vier weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Als eerste aan de beurt is onze zonnige flirtmobiel, de BMW 1-serie cabriolet.

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende vier weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Als eerste aan de beurt is onze zonnige flirtmobiel, de BMW 1-serie cabriolet.

Flirtmobiel
Gooi je haren los, zet je grootste zwarte zonnebril op, plaats de automaat in standje ‘drive’ en trap het gas in. De flirtmobiel doet de rest. De 1-serie is de kleinste en meest betaalbare BMW uit de Beierse Motoren Familie.  Zijn lijf is gorgeous en robuust. Gelardeerd met de welbekende gespierde BMW-lijnen. Hij heeft veel feeling met het asfalt en de achterwielaandrijving maakt sturen geweldig. Met een lekkere snelheid scherp je bochtjes nemen zonder met je handtas aan de andere kant van de auto te eindigen. Zijn sexiness is tijdloos. Lees hier de volledige rij-impressie van de BMW 1-serie cabriolet.

Ideale outfit van Stijlmeisje
What to wear bij deze zonnige flirtmobiel? De keuze van styliste Imke bij de BMW 1-serie cabriolet: een classy, eigenwijs, stoer, power woman en flirty setje!

1. Bruine leren legging – Victoria Beckham Denim (via Net-a-Porter).
2. Blouse – Selected Femme.
3. Blazer – Vila.
4. Sandalette – Filippa K.
5. Laptop sleeve – Donchoo.
6. Handschoentjes – Surface to Air (via Zoe and Lola).
7. Zonnebril – Komono.

Zoek je meer fashioninspiratie bezoek dan de website van Stijlmeisje. Volgende week scoren we een stoere outfit voor bij de brute Fisker Karma. So stay tuned!

Comments

comments

Lees ook:  Renault x Dutch Design Week
More from Odiel Mennink

Op vakantie met een huurauto

Ik ga op vakantie en neem mee: een auto! Helaas dat past...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *