FemmeFrontaal Odiel Mennink genomineerd voor VIVA400

Whoop whoop! Wat een eer om met mijn website FemmeFrontaal.nl genomineerd te zijn voor de VIVA400. De Viva400 is een jaarlijkse lijst die Viva samenstelt met 400 succesvolle en inspirerende vrouwen. Let the battle begin!

Whoop whoop! Wat een eer om met mijn website FemmeFrontaal.nl genomineerd te zijn voor de VIVA400. De Viva400 is een jaarlijkse lijst die Viva samenstelt met 400 succesvolle en inspirerende vrouwen. Alle genomineerde vrouwen zijn verdeeld over acht categorieën: creatief, mode, knappe koppen, stoer, eco, aanstormend talent, business en online. FemmeFrontaal staat tussen een onwijs sterk lijstje met ondernemende online-heldinnen. Let the battle begin!

Als het over auto’s gaat, zijn het meestal bronstige mannen die er met elkaar over bomen in de kroeg, waarbij twee of meerdere mannen elkaars autokennis testen middels een potje ver plassen. Als de mannen horen dat ik ook helemaal maf ben van alles op vier wielen, wordt er met een verbaasde blik enthousiast gereageerd. “Dat hoor je niet vaak, een vrouw die van auto’s houdt!”. Mijn FemmeFrontaal missie is dan ook vrouwen een podium geven om over hun geliefde snelle, slome,afgerauste, vintage of fancy auto te lezen en te schrijven en hen te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe stoere liefde op vier wielen.Odiel Mennink Viva

STEMMEN
Het voelt een beetje raar om mezelf de internet-ether in te pluggen, maar ik ga het toch doen. Help jij mee ‘de vrouwelijke kijk op auto’s’ groot maken in Nederland? Je maakt bovendien kans op een jaar lang gratis rijden in een Renault Clio! En hoe deze compacte jonge Fransman rijdt lees je natuurlijk op FemmeFrontaal.nl, rij-impressie Renault Clio.

Bij deze wil ik je, ook namens mijn FemmeFrontaal-team, alvast ONWIJS bedanken voor je ‘stem op FemmeFrontaal Odiel Mennink’, zonder jullie en mijn carladies was ik nooit zover gekomen met FemmeFrontaal.nl!

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024

PS. Stemmen kan tot 10 november. Dus doe het snel en zegt het voort!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Hoofdrol voor nieuwe Jaguar F-TYPE in korte film ´Desire´
Zit je lekker op de bank en heb je een zak M&M’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *