TEASER: The New MINI

Rond de klok van 16h00 onthult MINI vandaag in Londen de derde generatie van de New MINI. Via internet duiken al verschillende gelekte foto's op van de kleine cultboy. Wij wachten met smart doch geduldig af tot het 'embargo voor publicatie' is verlopen. MINI is namelijk een Way of Live, veel meer dan een auto. Het moet wel een feestje blijven!

Rond de klok van 16h00 onthult MINI vandaag in Londen de derde generatie van de New MINI. Via internet duiken al verschillende gelekte foto’s op van de kleine cultboy. Wij wachten met smart doch geduldig af tot het ’embargo voor publicatie’ is verlopen. MINI is namelijk een Way of Live, veel meer dan een auto. Het moet wel een feestje blijven!

Tot die tijd hebben we een lekkere teaser voor je met een vet nummer uit de Britse cultfilm ‘The Italian Job’. Houd FemmeFrontaal.nl dus in de gaten voor meer pica’s van de NEWBORN MINI!

 

Comments

comments

Lees ook:  120 jaar Mercedes: het meisje achter de naam
More from Odiel Mennink

Met 50 semi-zelfstandig rijdende auto’s treintje rijden op de A2

Met 50 semi-zelfstandig rijdende auto’s nam FemmeFrontaal woensdagochtend deel aan de Nationale Platooningtest...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *