WIN EEN FAB. AUTOPAPIERENMAPJE!

WIN EEN FAB. AUTOPAPIERENMAPJE! FemmeFrontaal mag één heel fijn exemplaar van FAB. weggeven aan een lezeres van de vrouwelijke kijk op auto’s. Hoe? Lees snel verder!

Een fancy auto, stunning outfit, smashing handtas, chique portemonnee. Alles klopt. Behalve dat lelijke zwarte (nep)lederen autopapierenhoesje van de plaatselijke dealer in je handtas. Praktisch maar een doorn in het oog. Het fashionlabel FAB. vond dat ook en heeft een onwijs mooi autopapierenmapje ontworpen. En FemmeFrontaal mag één heel fijn exemplaar van FAB. weggeven aan een lezeres van de vrouwelijke kijk op auto’s.

WIN een FAB. autopapierenhoesje!
FemmeFrontaal heeft een eigen Facebookpagina waarop we nieuwtjes, fotoshoots en columns op het gebied van automotive plaatsen. Leuk om ons te volgen als je van alles op het gebied van de vrouwelijke kijk op auto´s wilt weten! Wil jij kans maken op zo’n uniek autopapierenmapje van FAB.? Dan is het enige wat je hoeft te doen ons te liken op Facebook én deze foto te liken en te delen met je vrienden. Zowel nieuwe als trouwe vriendinnetjes maken kans op deze supercoole prijs! We verloten het hoesje bij 1500 likes. Waar wacht je nog op… Ga snel naar onze Facebook pagina!

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door FAB. Check hun faboulas website!

Comments

comments

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8
More from Odiel Mennink
Een nieuwe MINI is geboren!
Hello world! De nieuwe 2014 MINI werd onthuld in MINI 's Cowley...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *