Sienna Miller lanceert Ford Mustang

Ford viert de geboorte van de nieuwe Mustang in Europa met een sensuele film mét in de hoofdrol de Britse actrice Sienna Miller én een vuurrode Mustang.

Ford viert de geboorte van de nieuwe Mustang in Europa met een sensuele film mét in de hoofdrol de Britse actrice Sienna Miller én een vuurrode Mustang.

Sienna Miller_Ford Mustang_

Stond Sienna, samen met acteur James Franco, afgelopen zomer nog te shinen tijdens de introductie van de electrische BMW i3 in Londen. Heeft ze een paar maanden later haar ‘groen-doen’ imago alweer vaarwel gezegd en lanceert ze nu een benzineslurpende Amerikaanse held, de nieuwe Ford Mustang: “Wanneer ik in Amerika ben huur ik altijd een Mustang dus ik ben erg blij dat hij nu naar Europa komt”, aldus Sienna.
Benzineslurpen met de nieuwe Mustang hoeft overigens niet persé. De ontwerpers van Ford hebben namelijk bij het ontwikkelen van de nieuwe Mustang rekening gehouden met de Europese klant. Zo levert Ford een Mustang met een ‘kleine’ 2,3 liter benzinemotor met een schamele 309 pk *kuch*, een moderne wielophanging (= iets minder spartaans rijden) en betere remmen. Amerikanen die een stuk minder btw en accijns betalen dan wij kunnen helemaal losgaan op een 5,0 liter V8 Mustang met 426 pk.

In de video inspecteert de 31-jarige actrice, als een ware beursbabe, alle onderdelen van de auto, van het geluidsysteem, de zetels, de motorkap tot de spiegels. Sienna: “Het is een iconische auto dat goed in het dagelijks leven past.”
Welcome in the fast lane girl!

Comments

comments

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’
More from Odiel Mennink
Vrouwen en auto’s: Ook dat nog…
Ook dat nog. Autotechneut Bavo Galama heeft een mening over vrouwen en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *